Kā notievēt, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Dvīņi

Dvīņiem nav liekā svara, un, ja parādās papildu kilograms, tas ir tikai tāpēc, ka ir neuzmanīga attieksme pret pārtikas kvalitāti. Dvīņi vienmēr dzīvo steigā un līdz ar to visbiežāk ēd “ceļā.” Ja viņiem ir vēlēšanās uzkost, viņi nenoliedz ātrās ēdināšanas vai ielas kafejnīcas. Tomēr katra šāda maltīte var izraisīt papildu kilogramu parādīšanos. Astrologi uzskata, ka Dvīņiem nav nepieciešama īpaša diēta: jums vienkārši ir nepieciešams ēst pareizo uzturu. Vienmēr cenšaties ēst brokastis, pusdienas un vakariņas katru dienu, un noteikti izslēdziet kaitīgus pārtikas produktus un pusfabrikātus.

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

Vēzis

Attiecībā uz pārtiku, Vēži ir reāli gardēži. Pēc viņu domām, pārtika var nebūt noderīga, bet tai jābūt garšai. Arī šīs zīmes pārstāvji no zodiakā apļa cieš no biežām garastāvokļa izmaiņām, ar noslieci uz depresiju un stresu, ļoti mīl “ievārījumu”. Astrologi konsultē Vēzi, samazināt šķidruma daudzumu, un vispirms tas attiecas uz alu. Vislabāk ir atteikties no šī dzēriena. Augļu un dārzeņu diētas palīdzēs jums ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu. Pārliecinieties, ka ēdienam pievienojiet ābolus, avenes, kāpostu un sīpolus. Tomēr jums nav ieteicams sēdēt uz vienādu ēdienu daudz dienu laikā. Pietiekami trīs līdz septiņas dienas ar pareizu uzturu.

Lauva

Lauva parasti nav cieš no problēmām ar lieko svaru, bet dažreiz no garlaicības un uzmanības trūkums no citiem, bieži sāk pavadīt laiku ledusskapī. Atklājot jaunu hobiju, hobiju vai mainot darba vietas, viņi nekavējoties atgriežas savā parastajā stāvoklī, un viņu diēta arī mainās. Tomēr, ja jūs joprojām gūstat svaru garlaicības un dusmu laikā, jūs varat viegli atbrīvoties no tiem. Tas ir pietiekami, lai aizstātu taukainos pārtikas produktus ar augu ēdienu un pievienotu vairāk labības un zivju produktu diētu. Lauva mīl gaļu, bet ātri zaudē svaru, jums ir, jāatdod priekšroka tikai liesās šķirnes gaļai.

Jaunava

Šie zodiaka apļa pārstāvji, stingri attiecas pret savu veselību un ķermeni, tāpēc reti ir nepieciešams, zaudēt svaru. Tomēr viņu mīlestība pret dārgiem restorāniem un gardiem ēdieniem dažkārt var izraisīt papildu kilogramu parādīšanos. Astrologi konsultē Jaunavas diētu, pamatojoties uz šķiedrvielām. Šajā gadījumā jūsu uzturā vajadzētu būt vairāk dārzeņu, liesās gaļas un zivju. Nepārcentieties ar sportu. Viegli vingrinājumi, svaigs gaiss un sporta zāles apmeklējums, ne tikai jūs labumā, bet arī veicina ātru svara zudumu. Parasti jebkurš šī Zodiaka zīmes pārstāvis var zaudēt svaru bez daudz pūļu, bet tam būs nepieciešama vēlme.

Lasi arī:  Mazi ikdienas paradumi, kas palīdzēs tev zaudēt svaru! Nekādu mocību!

Svari

Svari reti rūpējas par liekā svara problēmu, un, ja tā rodas, tad tikai no biznesa un hobiju trūkuma. Šajā gadījumā jums ir jāpiedāvā hobijs vai interesanta nodarbība. Pat apmeklējot muzeju, izstādi un citus interesantus pasākumus, jūs palīdzēsiet izklaidēties un atbrīvoties no domas par pārtiku un pavadīt labu laiku. Astrologi iesaka jums pievienot diētu pārtikai, kas ir bagāta ar šķiedrvielām un vitamīniem, jo ​​Svari biežāk nekā citas Zodiaka zīmes cieš no avitaminozes. Arī ir nepieciešams samazināt alkoholisko dzērienu lietošanu, bet labāk ir pilnībā atteikties no sliktiem ieradumiem.

Skorpions

Skorpionu vidū bieži vien var satikt lielu gūžu īpašniekus, kas neļauj viņiem sasniegt “trauslo” figūru. Taču jūs pat varat kļūt miniatūras, padarīt tievāku, maigāku vidukli, bet jums būs nepieciešams apvienot diētu ar vingrojumiem. Lai paātrinātu svara zaudēšanas procesu, diētai vajadzētu pievienot jūras veltes, liesu gaļu un vājpiena pulvera produktus. Ir vēlams atteikties no cieti saturošiem dārzeņiem un augļiem, kas ietver kartupeļus, burkānus, banānus, bietes un daudzas citas. Arī astrologi iesaka Skorpionam neiesaistīties vakariņās un vakarēdienu aizstāt ar vakara pastaigu.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir vēlēšanās pēc alkohola, bet, neskatoties uz to, mobilais dzīves veids neļauj viņiem daudz atgūt. Tomēr, ja joprojām rodas liekā svara problēma, astrologi iesaka brīžam aizmirst par alkoholu un dažādot diētu ar vairāk lietderīgiem dzērieniem un pārtiku. Jums vajadzētu dot priekšroku diētai, kas piemērots As**sgrupai. Ne vienmēr moki sevi ar smagu fizisko piepūli: pat parastā pastaiga pa parku palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu tuvākajā nākotnē.

 

Mežāzis

Mežāzim ir spēcīgs raksturs un tie var viegli pamest to, kas kaitē viņu ķermenim. Starp šiem Zodiaka apļa pārstāvjiem ir grūti satikt neglītu resnu vīrieti, jo viņi cenšas vienmēr vērot sevi un, protams, savu svaru. Astrologi uzskata, ka Mežāzim nav nepieciešama īpaša diēta, viņiem vienkārši jāuzrauga, ko un kad viņi ēd. Dažreiz viņi ir tik aizrauti ar darbu, ka viņiem vienkārši nav laika ēst. Tomēr viņi var kompensēt nokavēto vakariņu naktī, ko nevajadzētu darīt. Mēģiniet plānot savu diētu, un tad papildu kilogrami nekad nekļūs par jūsu galveno problēmu.

Ūdensvīrs

Daudzi Ūdensvīri sūdzas par svara nestabilitāti. Dažreiz viņi var zaudēt svaru, pat netiecoties uz speciālu uzturu. Tomēr, ja viņu dzīve ir grūtības, un ikdienas uzsvars nedod atpūtu, pārtika var būt viņiem ir ne tikai veids, lai apmierinātu izsalkumu, bet arī komfortu. Šajā gadījumā liekā svara izskats ir neizbēgams. Jums vajadzētu dot priekšroku augļu diētām, pamatojoties uz citrusaugļu izmantošanu. Neaizmirstiet ikdienas treniņus, masāžas, pirts apmeklējumus un citus palīglīdzekļus, kas palīdzēs sasniegt ideālu ķermeni.

 

Lasi arī: Gribi notievēt? Recepte ir tikai viena, un tev tā ir jāzina!

 

Zivis

Zivis viesojas ilūziju pasaulē, kas bieži novirza viņu uzmanību no reālas problēmas, tāpēc starp šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem bieži ir lielisku formu īpašnieki, kas dažkārt neatbilst pieklājības robežām. Astrologi iesaka rūpīgi uzraudzīt savu ķermeni, jo tieksme uz pilnību var izraisīt citas nopietnas Sli**bas, kuras nevar izārstēt tikai ar uzturu. Zivīm jāpievērš uzmanība diētai, kuras pamatā ir zaļumi un svaigi spiestas sulas. Lai neatgriezeniski atbrīvotos no liekā svara, mēģiniet dzert vairāk tīru ūdeni un neaizmirstiet sportu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment