Kā pareizi pārvaldīt monetāro enerģiju: trīs noteikumi, lai ienākumi augtu un parādi izkustu

Cilvēka bagātība un viņa finansiālie panākumi ir atkarīgi ne tikai no prasmēm, bet arī no tā, kā viņš attiecas uz naudu, cilvēkiem, sevi. Ir jāievēro trīs pārpilnības pamatnoteikumi, lai nauda vienmēr augtu un parādi izkūst.

Ļoti bieži mēs esam vainīgi savā nabadzībā. Kāds domā, ka talismani nedarbojas, ka liktenis par tiem ir aizmirsis. Tā nemaz nav. Izmantojiet efektīvus veidus, kā palielināt naudas plūsmu  un neaizmirstiet, ka veiksme nāks pie jums.

Iemācieties pateikties

Šis ir vissvarīgākais padoms ikvienam, kurš vēlas kļūt par bagātu cilvēku un saglabāt bagātību sev apkārt. Viss ir ļoti vienkārši, jo pat vienkāršs “paldies” ir sava veida samaksa par laipnību, palīdzību, apkalpošanu. Daudzi cilvēki nepateicas tiem, kas viņiem palīdz. Tas aizver naudas kanālus, jo tev kaut kas tiek dots, bet tu to neizlīdzini ar pateicības vārdiem. Tiek veidoti enerģētikas parādi un nelīdzsvarotība, kas noved pie reālu parādu un problēmu uzkrāšanās.

Iemācieties pateikt paldies visiem – savam priekšniekam, radiem un vienkāršiem garāmgājējiem. Ja pieņemsi palīdzību un laipnību, bet nedosi to pašu pretī, nauda sāks plūst caur pirkstiem.

Tāpēc dāsnums ir tik svarīgs. Jums nav jāatdod visa nauda labdarībai, bet, ja viesmīlis nākamreiz ir laipns, dodiet viņam dzeramnaudu.

Neceliet labklājību uz citu nelaimēm

Vienkārši sakot, nedariet citiem neko sliktu. Ja jūsu ienākumi ir balstīti uz maldināšanu, noziegumiem, tad šī nauda pārvērtīsies lielā nelaimē un nelaimē. Pieviltie būs laimīgi, un krāpnieki cietīs bargu sodu. Karma jau šajā dzīvē pārņems negodīgu cilvēku, bet, ja viņš kaut kā izbēgs no soda, tad nākamajā dzīvē uz veiksmi var necerēt.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Godīgie un neto ienākumi var augt lēni, taču tie netiks pārvērsti lielos parādos. Centieties nedarīt neko sliktu. Nevajag krāpties, pat visvieglāk. Eksperti atgādina, ka viss atgriezīsies pie jums saskaņā ar bumeranga likumu.

Iemācieties neapskaust

Centieties apspiest dusmas, koncentrējoties uz savu, nevis kāda cita dzīvi. Pat ja šis cilvēks bagātību ieguvis negodīgi, skaudība un dusmas ne pie kā nenovedīs. Gluži pretēji, jums vajadzētu priecāties par citu cilvēku panākumiem. Tikšanās ar bagātu cilvēku ir tiešs pierādījums tam, ka arī tu to vari.

Daudzi ne tikai apskauž, bet arī stāsta sev, ka viņiem tā nekad nebūs. Mums ir jābeidz to teikt sev, jo mūsu vārdi un domas vienmēr veidojas. Šādi darbojas pievilkšanās likums. Jā, kaut kad tavā dzīvē veiksme var uz brīdi novērsties no tevis, taču tas nenozīmē, ka melnā svītra turpināsies mūžīgi. Virziet savu enerģiju, lai atrastu lietu, kurā vēlaties kļūt par labāko.

Ir daudz veidu, kā palielināt ienākumus un gūt finansiālus panākumus. Afirmācijas panākumiem un labklājībai var kļūt par lielisku palīgu šajā jautājumā . Biežāk sakiet sev, ka varat darīt jebko. Nezaudē ticību sev, un nauda nāks.

Leave a Comment