Kā pasargāt sevi no ginekoloģiskām fobijām

CPV

Kādu iemeslu dēļ daudzi ārsti pielīdzina CPV (cilvēka papilomas vīrusu) dzemdes kakla vēzim. Viņi pārvērš pozitīvu CPV testu par gadiem ilgu ārstēšanu, mēģinot glābt nobiedētu sievieti no briesmīgas slimības.

Protams, dzirdot vārdu “vēzis”, jūs nedomājat par neko citu kā tikai par ārstēšanu. Rezultātā sieviete daudz laika pavada vēža ārstēšanai, kas viņai nebūs ar 99 procentu iespējamību.

Taču viltīgie ginekologi viņu pārliecinās, ka viņa nebūs starp laimīgajām, jo ​​viss ir novārtā, pati vainīga, ka neieradās agrāk. Tik daudz par fobiju: jūs dzīvojat bailēs saslimt ar kādu briesmīgu slimību, lai gan tas nav pamatots.

Slēptā infekcija

Šīs mītiskās neredzamās infekcijas ir kļuvušas par ērtu attaisnojumu medicīnisku kļūdu slēpšanai. Ja esat zaudējis bērnu, tam ir divi iemesli: slēpta infekcija, kuru sākāt un neārstējāt, vai progesterona trūkums. Otrais ir cits stāsts. Slēpta infekcija visu vainu par bērna zaudēšanu novelk uz sievietes pleciem. Un atkal tas sēj bailes dvēselē.

Baktērijas

Jau kopš bērnības mūs biedē vīrusi un baktērijas. Ginekologi katru sievieti iebiedē ar baktērijām makstī. Kurš no mums no tā nebaidās? Un, pirmkārt, šeit, iespējams, ir ureaplazmoze. Ārsti to ārstē jau gadiem, ārstējot pacientus ar trīs veidu antibiotikām vienlaikus.

Sievietes dara visu iespējamo, lai ārstētu šo “briesmīgo” slimību: litri ķīmisko šķīdumu, mēnešiem ilgi atturas no seksuālās aktivitātes. Grūti pat saskaitīt, cik ģimenes ir izjukušas šīs infekcijas dēļ, kas ne vienmēr ir jāārstē.

Maksts tīrības pakāpe

Maksts baktērijas ir murgs visām sievietēm. Nedod Dievs, ja smērēšanas rezultātā tev iedod otro vai trešo tīrības pakāpi un pat ar plusiem pretēji baciļiem un kokam. Nav svarīgi, ka uztriepe tika uzņemta nepareizi un slikti aprakstīta, galvenais ir iebiedēt.

Turklāt šīs tīrības pakāpes ne tikai biedē, bet arī pazemo sievietes cieņu. Ārsts sēž visu svarīgo un stāsta, ka otrā tīrības pakāpe nav norma, tas ir briesmīgi. Viņš arī skatās uz tevi tā, it kā tu būtu kaut kas netīrs un pretīgs. Kurš gan pēc tam nebaidīsies no šīs uztriepes un tajā esošajām baktērijām?

Testa rezultāti

Tas noved pie vēl vienas fobijas, kas dzīvo katrā sievietē. Mēs esam līdz nāvei nobijušies, lai iegūtu testa rezultātus. Mēs baidāmies no paaugstināta balto asins šūnu skaita, baktērijām un miljoniem citu pazīmju, kas noved pie ilgstošas ​​ārstēšanas.

Grūtnieces īpaši biedē testu rezultāti, jebkura sieviete darīs visu, lai saglabātu savu bērnu, un tāpēc piekritīs jebkurai ārstēšanai. Šeit ir jūsu ieguvums.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Vīriešu hormoni

Šī fobija rodas jaunām sievietēm, kuras pēkšņi atklāj, ka viņām ir nepareizā vietā mati, un, ja viņām ir arī neregulāri cikli… Tas ir, jūs kļūstat par ideālu kandidātu hormonālajai terapijai. Galvenais ir sievieti iebiedēt un aizķert, biedējot ar neauglību un citām briesmīgām hormonālās nelīdzsvarotības sekām.

Neauglība

Tā parasti ir atsevišķa tēma. Pat tie, kuri nav mēģinājuši iegūt bērnu, cieš no neauglības fobijas. Ja viltīgs ārsts saprot, ka sieviete vēlas bērnu, bet viņai kaut kas nav izdevies, tad viņam paveras vesels dažādu diagnožu lauks.

Dzīves gadi tiek izniekoti, jo šāds medicīnas spīdeklis nevarēja izskaidrot, ka vispirms ir jāmēģina dabiski radīt bērnu, vismaz gadu mīlējoties bez kontracepcijas līdzekļiem.

Nav izdevīgi to skaidrot, jo kam tad jāinjicē progesterons un jāgaida tikšanās pēc katrām menstruācijām. Nē, labāk ir ārstēt sievieti no neauglības, kuras nav. Protams, tas neattiecas uz ārstiem, kas palīdz dzemdēt sievietēm, kurus visi šie topošie ārsti ir atlaiduši.

Visas šīs fobijas jau ir psihiatriskās diagnozes, mums no tām jātiek vaļā. Galu galā vienai uzspiestai fobijai ir divi desmiti citu, kas var turēt cilvēku bailēs visu mūžu. Visām šīm uzspiestajām bailēm ir viena pārbaudīta ārstēšana – zināšanas!

Izpētiet saņemto informāciju, pārbaudiet to, nebaidieties meklēt palīdzību pie citiem ārstiem, neļaujieties panikai un bailēm. Vispirms novērtējiet situāciju, uzziniet vairāk par problēmu, jautājiet citiem speciālistiem un tikai tad sāciet ārstēšanu.

Ir speciālisti, no kuriem jāskrien pēc iespējas tālāk. Mēs jau teicām, ko ginekologs nekādā gadījumā nedrīkst atļauties pārbaudes laikā . Esam sagatavojuši arī veselu sarakstu ar ginekoloģiskām diagnozēm, kurām nevar uzticēties. Esiet modri un saudzējiet sevi!

Ko Tu domā par šo? Pastāstiet mums komentāros.

Leave a Comment