Kā pazemināt holesterīna līmeni ar dabīgiem līdzekļiem. Tas jāzina visiem!

Kā pazemināt holesterīna līmeni

Kā pazemināt holesterīna līmeni

* Puslitra burku piepilda ar žāvētiem sarkanā āboliņa ziediem, aplej ar puslitru kvalitatīva degvīna un uz 2 nedēļām noliek tumšā vietā. Pēc tam izvilkumu izkāš un lieto pa ēdamkarotei vakarā pirms gulētiešanas pēc šādas shēmas: kurss – 3 mēneši, tad 2 nedēļu ilgs pārtraukums, pēc tam atkal kurss un atkal pārtraukums.

* Divas tējkarotes sasmalcinātu helēniju ālantes sakneņu aplej ar glāzi auksta ūdens, 3 stundas nostādina, pēc tam liek uz uguns, uzkarsē līdz viršanai, 10 minūtes vāra uz lēnas uguns slēgtā traukā, tad izkāš. Lieto pa 2 ēdamkarotēm 3 reizes dienā. Kurss – viens mēnesis. Kursu atkārto 2 reizes gadā.

Lasi arī: Pārsteidzošs līdzeklis, kas nostiprinās imunitāti, samazinās holesterīna līmeni un attīrīs As**svadus

* Ar glāzi verdoša ūdens aplej 1,5 ēdamkarotes sasmalcinātu pieneņu sakņu, 15 minūtes vāra uz lēnas uguns slēgtā traukā, tad izkāš. Lieto pa ēdamkarotei 2 reizes dienā pusstundu pirms ēšanas. Kurss – viens mēnesis. Kursu atkārto divas reizes gadā.

 

Jums noteikti arī interesēs raksts, par to kā pazemināt holesterīna līmeni asinīs ar tautas līdzekļiem. Lai lasītu materiālu, spied ŠEIT !

COMMENTS

Leave a Comment