Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Vai jūsu mājā tek krāni? Tās steidzami jāremontē! Atcerieties, ko simbolizē krītošs ūdens? Noplūdes var trāpīt kabatā gan komunālo maksājumu, gan naudas enerģijas ziņā.

Pievērsiet uzmanību atkritumu tvertnei. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, tas simbolizē līdzekļu uzkrāšanu un saglabāšanu. Lai mājā piesaistītu naudu, atkritumu tvertni ieteicams turēt prom no ziņkārīgo acīm. Vēl viens noderīgs padoms ir vienmēr turēt spainī vāku, lai neviens neredzētu tā saturu. Tādā veidā jūs palīdzēsiet saglabāt naudas enerģiju.

Mājas tualete ir vēl viens objekts, kam jāpievērš uzmanība. Tam vienmēr jābūt tīram. Turklāt pēc tualetes lietošanas ieteicams aizvērt vāku. Tualete ir piltuve, kas pamazām iesūc visu naudu. Pārliecinieties, ka tas vienmēr ir aizvērts.

Lasi arī: Vēlu vakarā atskanēja zvans, kad atvēru durvis, uz sliekšņa stāvēja mana bijusī vīramāte, viņai nepārprotami bija saruna ar mani

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Kas tavā mājā mazgā traukus? Ja pie jums bieži nāk ciemiņi un dāsni piedāvā palīdzību šajā ne visai patīkamajā lietā, pieklājīgi atsakieties! Atsakies, pat ja tas bija pēc svētkiem, un tavā virtuvē ir sakrājies neiedomājams netīro trauku kalns. Svešinieks šādā veidā var atņemt jums finansiālos panākumus.

Arī jūsu mājas augi var ietekmēt jūsu labsajūtu. Mājā ir stingri aizliegts turēt kāpjošas un ložņājošās istabas puķes. Tie simbolizē problēmas, kurās esat sapinies un nevarat izkļūt. Ja jums ir kaktusi, glabājiet tos tikai virtuvē – tur tie sāks darboties jūsu labklājības labā. Lai piesaistītu naudu, mājā ieteicams turēt augus ar resniem stumbriem un sulīgām, apjomīgām lapām.

Novietojiet jaunu slotu virtuvē vai gaitenī, taču jums tā nav jāizmanto slaucīšanai. Tam vajadzētu kalpot kā talismanam pret negaidītiem naudas izdevumiem un laupīšanu. Lai tā darbotos, apgrieziet slotu otrādi ar slotu uz augšu.

Visus šos padomus ir pārbaudījis liels skaits cilvēku. Ja daudzi cilvēki izmanto šos ieteikumus dzīvē, tas nozīmē, ka viņi patiešām palīdz. Galvenais ir tiekties pēc naudas panākumiem un ticēt, ka tagad naudas enerģija noteikti nesīs peļņu.

Leave a Comment