Sešas lietas, kas kaķiem ļoti nepatīk

Visu mūžu mani ieskauj mājdzīvnieki. Tāpēc es pati zinu, kāda aprūpe nepieciešama sunim vai kaķim. Turklāt visu šo gadu laikā esmu no galvas iemācījusies, kas kaķiem patīk un kas viņiem riebjas. Šodien es jums pastāstīšu vairāk par pēdējo.

Šajā rakstā jūs atradīsiet īsu 6 lietu izlasi, kas kaķiem patīk un nepatīk. Galu galā jūs uzzināsiet, kā jūs varat iepriecināt savu iecienītāko pūkaino radībiņu.

Kas patīk kaķiem?

Protams, katram dzīvniekam ir savs raksturs. Bet, lai nodibinātu kontaktu ar savu pūkaino, nevajadzētu viņu pakļaut liekam stresam. Tāpēc mēģiniet pasargāt savu kaķi no faktoriem, kas var viņu kairināt. Tā vietā iekārtojiet viņa personīgo telpu pēc iespējas labāk un neaizmirstiet par pareizu uzturu un savlaicīgu medicīnisko pārbaudi . Tas ir ļoti svarīgi!

Lasi arī: Vēlu vakarā atskanēja zvans, kad atvēru durvis, uz sliekšņa stāvēja mana bijusī vīramāte, viņai nepārprotami bija saruna ar mani

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Kas kaitina kaķus?

1.Kaķu dzimtas dzīvnieki ir īpaši tīri. Tāpēc viņi nevar izturēt netīru atkritumu kasti. Ja jūsu kaķis visu savu biznesu veica nepareizā vietā, lai gan iepriekš viss bija kārtībā, visticamāk, problēma ir pakaišu kastē. Kaķi vēlas iet uz tīru tualeti, un tā ir pilnīgi adekvāta vēlme. Tāpēc turiet paplāti tīru un savlaicīgi izņemiet to . Starp citu, šeit ir foršs dzīves hack. Ievietojiet paplātē dažas zaļās tējas lapas. Tas absorbēs visas nepatīkamās smakas.

2.Kaķi ar tādu pašu naidīgumu izturas pret sabojātu pārtiku. Piemēram, no rīta jūs barojat savu mājdzīvnieku ar svaigāko mitro barību, bet pūkains nevēlas to visu pabeigt. Pēc dažām stundām kaķis pat nepieskarsies pāri palikušajam ēdienam. Fakts ir tāds, ka ēdiens vienkārši noārdās un zaudē savu patīkamo aromātu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment