Kā piesaistīt pareizās lietas, notikumus un cilvēkus savā dzīvē: 3 efektīvi veidi

Meditācijas

Meditācijas ir ātrāks veids, kā iegūt to, ko vēlaties, bet meditācijas būtu jāizmanto tikai tad, ja jūsu vēlme vai mērķis ir pēc iespējas specifisks un vienkāršs. Piemēram, vēlaties, lai jūsu randiņš būtu pēc iespējas efektīvāks. Jums būs jāiepazīstas ar vietu, kur vēlaties doties, iedomājoties, ka esat pārliecināts, skaists, burvīgs. Meditācijas var izmantot, lai sasniegtu globālus mērķus, bet, kā tas ir gadījumā ar afirmācijām, tos vislabāk izmantot biežāk.

LASI ARĪ: 4 lietas, ko pareizais vīrietis tev iemācīs

Visefektīvākās meditācijas ir no rīta. Vakarā pirms gulētiešanas jūs varat arī meditēt, bet šādas garīgās prakses drīzāk palīdz atpūsties un atveseļoties, savukārt no rīta mēs esam pilni ar spēku un enerģiju. Eksperti iesaka mazliet agrāk piecelties, lai praktizētu meditāciju. Lūk, kā tas tiek darīts.

Vispirms jums ir nepieciešams panākt pilnīgu klusumu. Ir nepieciešams atbrīvoties no visām nevajadzīgajām domām, ko no rīta nav tik grūti izdarīt. Aizveriet acis un sāciet pareizi elpot – lēna dziļa elpa un vienlīdz lēns izelpojums. Atkārtojiet to apmēram desmit līdz piecpadsmit reizes. Vienmērīgas elpošanas laikā ir svarīgi sevi iedomāties tukšā telpā vai tuksnesī, mežā. Īsāk sakot, kur nav neviena.

Meditācijas uzdevums ir iegremdēšanās apziņas robežas stāvoklī. Tas palīdz aplūkot sevi kā no sāniem. Kad esat pilnībā nomierinājies un varat iztīrīt prātu, sāciet to aizpildīt ar visvairāk nepieciešamo. Jūs varat iedomāties sev vēlamo personu, bagātību, atzīšanas sasniegšanu. Viss ir ierobežots tikai ar jūsu iztēli. Galvenais nemelot pašam sev. Jūsu domās jums ir nepieciešams maksimāls godīgums.

Rituāls vēlmju izpildei

Kā zināms, pasauli pārvalda četru elementu spēks: uguns, ūdens, zeme, gaiss. Lai veiktu četru elementu rituālu, jums ir nepieciešams tikai papīra gabals, šķipsniņa zemes un ūdens. Viss sākas vakarā pirms pilnmēness. Paņemiet papīra lapu un uzrakstiet uz tās savas lolotākās vēlmes. Tās varat aprakstīt ļoti detalizēti – tas būs vēl labāk.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Par vēlmes dzimšanu ir atbildīgs Ūdens un Zeme. Ielejiet glāzē ūdeni un apkaisiet ūdeni ar zemi un pēc tam apmērcējiet tajā uzrakstīto vēlmju lapu. Tad novietojiet glāzi uz lapas. Naktī atstājiet glāzi pie gultas. Pirms gulētiešanas jums būs jāizlasa īpaša burvestība: „Māte Daba, palīdz man piepildīt manas vēlmes un sasniegt to, ko es gribu, lai kļūtu laimīgāka, lai gaisma tiktu iekļauta šajā pasaulē un dalītos laimē ar citiem. Ļaujiet man redzēt savu gaišo nākotni un dalīties tajā ar tiem, kas man ir dārgi. Lai notiek tā.

Pēc burvestības nolasīšanas ejiet gulēt un atkārtojiet to no rīta. Ūdeni no glāzes var izliet, bet lapai jāļauj nožūt. Vakarā pirms gulētiešanas, sadedziniet to un izberiet pelnus vējā. Tādējādi rituāla pēdējo posmu vada divu elementu simbioze – Uguns un gaiss. Tajā pašā laikā sakiet:  Ar uguni, ūdeni, gaisu un zemi es domāju, domās un realitātē es lūdzu, māti Dabu. Dodiet man sapni. ” Rituālu var atkārtot katrā pilnajā mēnesī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment