Kā pilnmēness ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: uzzini, kuriem no jums šajās dienās ir jābūt ļoti uzmanīgiem

Lauva

Pilnmēness padara Lauvu nervozu un tieksmi uz pašpārbaudi. Šie cilvēki bieži sāk domāt par to, kā saprast, ko viņi vēlas no dzīves, kur meklēt motivāciju un kur virzīties tālāk. Viņiem šādas dienas kļūst par dažiem inscenēšanas posteņiem, kur var uz brīdi apstāties un paskatīties uz noieto ceļu. Jaunus gadījumus Pilnmēness labāk neuzņemties.

Jaunava

Jaunavas Mēness pēc savas aktivitātes maksimuma padara to noslieci uz jaunu sākumu, jaunas dzīves sākumu. Eksperti identificē desmit darbības, kas Jaunavu var novest pie laimes. Šādās dienās viņiem vajadzētu atrisināt savas svarīgākās problēmas. Pilnmēness padara Jaunavas uzstājīgākas, bet tajā pašā laikā nedaudz aizkustinošākas un greizsirdīgākas.

Svari

Dzīves finansiālā puse Svariem pilnmēnesī cieš visvairāk. Šajā periodā ir trīs veidi, kā piesaistīt bagātību. Mīlestības jomā šie cilvēki, gluži pretēji, var gūt panākumus. Galvenais ir nesekot apkārtējo uzmācīgajam viedoklim un nekļūt pārlieku sentimentāliem, jo ​​uz Pilnmēness Svari nez kāpēc biežāk domā par pagātni un tiecas pēc pašsajūtas.

Skorpions

Šī mēness fāze labi ietekmē Skorpionus. Viņiem jābūt pēc iespējas aktīvākiem mīlestībā un lietās. Rituāli palīdzēs piesaistīt veiksmi. Lai šādas dienas nebeigtos uz maznozīmīgas nots, Skorpioniem vēlams neuzņemties sarežģītus gadījumus un nevienam nedot tukšus solījumus. Iespējams, dažos gadījumos ir vērts rīkoties kā plēsējam: gaidīt, slēpties, ērtam brīdim.

Strēlnieks

Pilnmēness Strēlniekiem nepieciešama tikai racionāla pieeja visam. Neriskējiet un neuzņemieties kaut ko, ko nevēlaties darīt. Pozitīva enerģija palīdzēs uzlādēt veiksmi visai dienai. To var panākt ar patīkamu saziņu. Tieši Pilnmēnesī Strēlniekiem īpaši aktuāls ir teiciens: kā dienu iesāksi, tā pavadīsi.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Mežāzis

Šī ir ļoti saspringta un negatīva diena Mežāžiem. Elpošanas tehnika palīdzēs viņiem atbrīvoties no problēmām un nomierināties. Mežāži nepieņem haosu nevienā no tā izpausmēm, un pilnmēness ir saistīts ar haosu, nepastāvību un garastāvokļa svārstībām. Tāpēc Mežāžiem ir jāatceras, ka nepatikšanas šādās dienās ir īslaicīgas, nevis jāuztraucas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram Pilnmēness laikā vajadzētu piesargāties no saziņas ar ļaunākajām Zvaigžņu zīmēm. Labāk ieskauj sevi ar patīkamām personībām un abstrahējies no aizvainojuma, neiedziļināties konfliktos. Šādās dienās nav vēlams mainīt dzīves principus, izvirzīt ambiciozus mērķus. Negativitātes apogejs ir dienas pirmā puse, kad viss ir ļoti haotisks. Brīvdienās pilnmēness nav tik bīstams.

Zivis

Pilnmēness uzlabo Zivju intuīciju. Viņa palīdz viņiem biznesā, darbā, kā arī dvēseles palīga atrašanā. Galvenais Pilnmēnesī neaizmirst pārbaudīt mīlestības saderību , jo Mēness var apmānīt šīs Zīmes pārstāvjus, liekot cilvēkā saskatīt tikai plusus. Mēness maksimālās aktivitātes dienās varat veikt tīrīšanu un atbrīvoties no atkritumiem.

Zinātnieki jau sen ir pierādījuši, ka mēness ietekmē cilvēku stāvokli. Fakts ir tāds, ka šis ir Zemei tuvākais kosmosa objekts, tāpēc tā spēks ir tik spēcīgs un visaptverošs.

Leave a Comment