Matu krāsošanas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam

Tēla maiņa nāk par labu enerģijai, tāpēc ir tik svarīgi parūpēties par sevi un ik pa laikam pārkrāsot cirtas. Izmantojot Mēness kalendāru, būs vieglāk izvēlēties labas dienas, lai dotos pie meistara un piesaistītu veiksmi, mainot matu nokrāsu.

Matu krāsošanu var viegli pārvērst par rituālu laimes un labklājības piesaistīšanai, ja ieklausās zvaigžņu eksperti. Eksperti iesaka 2023. gada jūliju pavadīt savā labā un noteikti parūpēties par savu izskatu, lai iegūtu pārliecību, piesaistītu uzmanību un  paaugstinātu pašcieņu.

1., 2. jūlijs: Matu krāsošana jūlija pirmajās dienās nesīs veiksmi. Dabiskās krāsvielas nesabojās matus, un augošā mēness enerģija Strēlnieka zvaigznājā pozitīvi ietekmē garastāvokli. Pateicoties jaunajam tēlam, būs vieglāk piesaistīt finansiālo labklājību un izturēt īslaicīgas grūtības.

3., 4. jūlijs: Mēness pāris dienas paliks Mežāzī. Šis laiks ir neveiksmīgs Supermēness dēļ, kas ietekmēs mūsu pašsajūtu un garastāvokli. Šajā periodā zvaig”znu eksperti iesaka vairāk atpūsties, baudīt laimi un rūpēties par savu labsajūtu. Tautas skaistumkopšanas receptes palīdzēs nostiprināt cirtas un novērst to trauslumu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

5., 6. jūlijs: matu krāsošana dilstoša mēness ietekmē Ūdensvīra zvaigznājā būs pozitīva, ja izvēlēsities pārbaudītu meistaru un dabīgas krāsas. Jauna matu krāsa būs glābiņš tiem, kas jūtas noguruši un nevar rast iedvesmu. Noderēs arī visaptveroša kopšana par cirtām.

7., 8. jūlijs: Mēness pāriet uz Zivju zvaigznāju. 7. jūlijā ēnas maiņa var radīt nelielas nepatikšanas un konfliktus ģimenē. 8. datumā vari droši eksperimentēt, krāsot cirtas košās krāsās un baudīt jaunu izskatu. Jaunais tēls būs labs stimuls mainīt savu dzīvi uz labo pusi un  atvadīties no pagātnes .

9., 10. jūlijs: Mēness turpina novecot un šīs dienas pavadīs Auna zvaigznājā. Šīs savienības enerģija nav tik spēcīga, kas nozīmē, ka noskaņojums būs labs. Matu krāsošana šajā periodā radīs pozitīvas emocijas, ja izvēlēsities uzticamu meistaru un izvēlēsities savam dzīvesveidam atbilstošu toni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment