Kā pilnmēness ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: uzzini, kuriem no jums šajās dienās ir jābūt ļoti uzmanīgiem

Pilnmēness ir visspēcīgākā Mēness fāze. Nakts gaismekļa maksimālās aktivitātes brīdī izdalās vislielākais enerģijas daudzums, kas dažādos veidos ietekmē dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvjus.

Zvaigžņu eksperti jau sen zina, kā mēness fāzes ietekmē cilvēku . Pilnmēness no visiem apstākļiem ir visbīstamākais, tāpēc speciālisti iesaka šādās dienās būt uzmanīgiem un būt īpaši uzmanīgiem.

Auns

Auni paši ir “sprādzienbīstami” cilvēki. Viņi bieži riskē. Pilnmēness laikā to labāk nedarīt, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem tas var būt visbīstamākais. Rituālus pret nepatikšanām un problēmām palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un saglabāt veiksmi blakus. Eksperti iesaka būt pēc iespējas piesardzīgākiem.

Vērsis

Lielākajā daļā pilnmēnešu Vērsim ir dažas nepatikšanas mīlas sfērā. Mīlestības sazvērestības palīdzēs viņiem atrisināt visas problēmas un palikt vēlamām otrajā pusē. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem būt ārkārtīgi uzmanīgiem attiecībās ar cilvēkiem. Nevajag iet uz konfliktiem, kur visu var atrisināt mierīgi.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Dvīņi

Pilnmēness atņem Dvīņiem spēkus. Viņa viņus nogurdina un liek justies bezpalīdzīgiem. Šīs Zīmes pārstāvjiem šādās dienās vajadzētu  stiprināt savu enerģiju. To var izdarīt ar pastaigu palīdzību, komunikāciju ar jaukiem cilvēkiem, radošām aktivitātēm, atpūtu. Pats labākais, ja Pilnmēness iekrīt nedēļas nogalē: šajā gadījumā Dvīņiem ir vairāk iespēju atgūties.

Vēzis

Vēži Pilnmēness padara aktīvāku. Tas dod viņiem spēku un pārliecību par sevi, taču šajā ziņā ir arī neliels mīnuss, jo Vēži kļūst agresīvāki. Pilnmēness viņu mājā rada disonansi, noved pie strīdiem un nesaskaņām. Šajā gadījumā viņiem būs nepieciešami īpaši mājas amuleti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment