Kā sagaidīt pavasari saskaņā ar jūsu zīmi

Lauva

Enerģiskās Lauvas jau iepriekš gatavojas pavasara sākumam. Pēc dažām dienām viņi sāk veidot plānus, lai sasniegtu jaunas virsotnes un iekarotu sirdis. Tomēr, pirms sākat īstenot savus mērķus, jums ir jāpiestrādā pie sevis, un jūs varat sākt ar garderobi. Atbrīvojieties no vecām lietām bez nožēlas un dodieties iepirkties. Apģērbam noteikti ir jāizceļ jūsu spilgtā būtība, un tērpi blāvās krāsās tikai nomāks jūsu pašapziņu. Svarīga pavasara izskata sastāvdaļa ir frizūra, tāpēc neaizmirstiet apmeklēt skaistumkopšanas salonu un nebaidieties eksperimentēt. Radošs matu griezums tikai uzsvērs jūsu individualitāti.

Jaunava

Pavasara sākumā Jaunavas parasti nedomā par mīlas piedzīvojumiem, taču veselības problēmas var likt par sevi manīt. Šīs zīmes pārstāvji ir pakļauti tā saucamajām “pavasara” slimībām. Lai  izvairītos no nopietnām slimībām, izveidojiet pareizo uzturu, kas bagātināts ar vitamīniem, un noteikti uzglabājiet zāles pret alerģijām. Ja ziemas brīvdienās pieņemas svarā, tad cīņu ar liekajiem kilogramiem sāc martā. Šajā periodā īpaši noderīgas ir rīta pastaigas un iknedēļas badošanās dienas.

Svari

Tāpat kā lielākā daļa zvaigžņu apļa pārstāvju, arī Svari pavasara sezonā ienirs mīlestības pasaulē. Taču, ja romantiskajiem Vēžiem pietiek ar īslaicīgu romantiku, tad Svariem derēs tikai nopietnas attiecības. Jau martā sāc domāt par to, kādu tu redzi savu nākamo partneri. Neaizmirstiet: lai atrastu mīlestību, jums būs jāatstāj sava ērtā mājvieta un jāsāk apmeklēt pārpildītas vietas. Nevajag meklēt dzīvesbiedru trokšņainos bāros vai klubos – apmeklē pasākumus, kas raisa interesi. Tātad jūs palielināt savas iespējas satikt cilvēku, kurš atbildīs visām jūsu prasībām.

Skorpions

Ja pavasara sākumā Svari meklē nopietnas attiecības, tad Skorpionu tas nemaz neinteresē. Tāpat kā citas zīmes, viņi alkst mīlestības, bet nevēlas, lai tā uzliek jums pienākumu. Skorpioniem ir spēcīgs seksuālais temperaments, pateicoties savām individuālajām īpašībām, viņi viegli iekļūst partnera uzticībā. Tomēr, vai ir labi iesākt pavasari ar īslaicīgiem romāniem? Izbaudiet randiņus, kopīgas pastaigas, izrādiet mazliet vairāk uzmanības izvēlētajam. Iespējams, pavasara atmosfēra tevī pamodinās romantiskas jūtas.

Strēlnieks

Strēlnieki atrodas uguns stihijas ietekmē, tieši tas viņos modina vēlmi eksperimentēt un izmēģināt sevi visās jomās. Pavasarī jūs varat ienirt radošumā, un apkārtējā atmosfēra jums būs labākā mūza. Pirmajā pavasara dienā dodieties pie dabas un mēģiniet aprakstīt tās atmošanos. Neatkarīgi no tā, vai rakstāt par to īsu stāstu vai zīmējat to uz audekla, ir atkarīgs no jūsu izvēles. Iegrimstot radošumā, jūs atklāsiet sevī jaunu talantu, kas noteikti jums noderēs nākotnē.

Mežāzis

Mežāži ir gatavi izmantot katru mirkli, lai uzlabotu savu dzīvi un sasniegtu vairāk, tāpēc pavasari sāks ar jauniem mērķiem. Strādīgiem Mežāžiem mīlestība īsti nerūp, bet vēlme gūt panākumus darbā viņiem ir teju svarīgākais mērķis. Ja jūsu plāni attiecas tikai uz jūsu karjeru, tad sāciet tos īstenot no pirmajām pavasara dienām. Jūsu cīņa par laimīgu nākotni nesīs augļus, ja nepalaidīsiet garām nevienu dienu.

Lasi arī: Kā sagatavoties pavasara atnākšanai 2023. gadā: 4 noderīgi padomi

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk sevi piesiet attiecībās, taču pavasarī pienācis laiks domāt par nopietnām pārmaiņām personīgajā dzīvē. Tāpat kā daudzi zvaigžņu apļa pārstāvji, arī zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram pavasari sākt ar mīlestības meklējumiem. Ja jūs neinteresē nopietnas attiecības, tad atrodiet cilvēku, ar kuru jums vienkārši patiks pavadīt laiku. Neskatoties uz jūsu brīvības mīlestību, vientulība šajā gadalaikā jūs ilgi neiepriecinās. Līdz pavasara beigām jūs varat nožēlot, ka nokavējāt laiku un neatradāt  savu dvēseles draugu.

Zivis

Atšķirībā no citām zīmēm, Zivīm pavasaris jāsāk ar jaunām paziņām, bet ne romantiskām. Zivis bieži vien atkāpjas no citiem, jo, esot vienatnē ar sevi, jūtas ērti. Tomēr pavasarī vientulība var izraisīt depresiju, īpaši Zivīm, kurām ir nosliece uz šo stāvokli. Ja mīlestības meklējumi tev nav viegli, tad sadraudzējies. Mēģiniet sazināties ar tiem cilvēkiem, kuri ir līdzīgi jums pēc rakstura un hobijiem, pavadiet ar viņiem pēc iespējas vairāk laika, un tad drīz jums būs daudz labu un lojālu draugu.

Jaungada brīvdienas mums atnesa ne tikai daudz prieka, bet arī papildu mārciņas. Tikai daži no mums var zaudēt svaru ātri un nekaitējot savai veselībai. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties diētu, kas atbilst jūsu zīmei, un tad jūs varat iegūt formu, nekaitējot ķermenim, un rezultātu pamanīsit drīz. Lai pavasara dienas sniedz spilgtas pozitīvas emocijas!

COMMENTS

Leave a Comment