Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Lauva

Lauvām ir jārūpējas, lai viņu dzīvē būtu pēc iespējas mazāk greizsirdības ne tikai no viņu puses, bet arī no otras pusītes. Lai to izdarītu, viņiem ir jāpārliecinās, ka viņiem uzticas. Nav nepieciešams provocēt tuviniekus uz pārdzīvojumiem. Ja 2023. gada pavasari iesāc uz negatīvas nots, tas var izraisīt nepatikšanas dažādās dzīves jomās.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu sakopt māju un sakopt darba vietu. Ja jau sen vēlējies mainīt darbu, vari mēģināt to izdarīt februārī, lai martā sākas jauna dzīve un viss kļūst kārtībā. Mājas un darba vietas pārveidi nevar ierobežot. Veiksmi šajā pavasarī ienesīs jauns izskats. Labākais veids, kā sagatavoties 2023. gada pavasarim, ir mainīt savu stilu un iegādāties jaunas drēbes, iegūt jaunu matu griezumu.

Svari

Svariem, iespējams, būs jāatgriežas pie idejām, kas viņus iedvesmoja iepriekš. Tas labvēlīgi ietekmēs motivāciju un palīdzēs ar lielāku pārliecību raudzīties nākotnē. 2023. gada ziemas beigās šīs zīmes cilvēki varēs pārskatīt savu attieksmi pret daudzām lietām. Tas viņiem nāks par labu, jo pavasarī vēlams būt atvērtiem visam jaunajam un interesantajam.

Skorpions

Labākā gatavošanās pavasarim Skorpioniem ir nodibināt labas attiecības ar mīļajiem, piedot sev un citiem pieļautās kļūdas. Virs galvas jāpaceļ balts karogs un jālūdz piedošana par saviem trūkumiem, apvainojošiem vārdiem un darbiem. Šī gada pavasaris jāsāk harmonijā ar sevi un pasauli. Ja esat pretrunā ar citiem, marts var sākties ar haosu.

Strēlnieks

Februārī Strēlniekiem jācenšas papildināt savu personīgo dzīvi. Jūs varat doties uz neparastu randiņu vai mēģināt izklaidēties neparastā veidā ar savu dvēseles radinieku. Varat arī dažādot savu personīgo atpūtas un darba procesu. Jo vairāk jaunumu būs jūsu dzīvē, jo patīkamāks būs 2023. gada pavasara sākums.

Mežāzis

Zvaig”znu speciālisti iesaka Mežāžiem sagaidīt 2023. gada pavasari labā noskaņojumā. Tas viņiem ir vissvarīgākais veiksmes nosacījums. Par laimi, tagad nav retrogradu planētu, tāpēc Mežāžiem būs daudz vieglāk tikt galā ar nepatīkamām domām un pārdzīvojumiem. Tāpat zvaigžņu speciālisti iesaka ziemas beigās veikt svarīgus un nepieciešamos pirkumus. Mērena iepirkšanās nāks par labu šīs zīmes cilvēkiem.

Lasi arī: Kā pārvērst savu māju par spēka vietu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem februārī nevajadzētu darīt neko tādu, kas nomelnotu viņu reputāciju. Labāk sākt 2023. gada pavasari, lai būtu pēc iespējas mazāk nīdēju. Zvaigžņu speciālisti iesaka atbrīvoties no egoisma un pārstāt vardarbīgi reaģēt uz kritiku. Šajā sakarā, gluži pretēji, būs lietderīgi uzklausīt citu viedokļus, jo viņu vārdos būs daudz patiesības.

Zivis

Zivīm pavasara sākums gandrīz vienmēr ir maģisks un svarīgs gada laiks. Šoreiz viņiem būs daudz veiksmes un labs garastāvoklis, tomēr Venēra no februāra beigām būs nelabvēlīgā stāvoklī, tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka ne ar vienu nestrīdēties un nedoties tālos ceļojumos tieši pirms marta sākuma. Tāpat Zivīm nevajadzētu darīt neko tādu, kas varētu viņām likt vilties.

Liela problēma daudziem no mums ir pašapziņas trūkums. Šis pavasaris sāksies uz pozitīvas nots, tāpēc jāatjauno ticība labākajam un sev. Eksperti novēl veiksmi, laipnību un patīkamas emocijas.

COMMENTS

Leave a Comment