Kā saprast, ka vīrietis tevī ir iemīlējies: 3 pazīmes saskaņā ar vīrieša zvaigžņu zīmi

Lauva

1. Vīrietis Lauva rīkosies maigi un kaislīgi vienlaikus. Šī cilvēka mīlestība ir redzama tūkstoš kilometru attālumā. Viņš būs maigs un laipns pret jums.

2. Lauva izteiks tev komplimentus un centīsies iepazīt tavas draudzenes un draugus. Vienkārši nedomājiet, ka viņa rīcība būs tūlītēja. Lauvas ļoti labi prot gaidīt.

3. Lauva var izlikties, ka viņš pret tevi ir absolūti vienaldzīgs, lai iesildītu tavu interesi.

Jaunava

1. Laimīga laulība ar vīrieti Jaunava ne vienmēr ir iespējama, taču iemīlēšanās periods viņā būs gaišāks par dienas sauli skaidrā laikā. Šie vīrieši kļūst neticami burvīgi, kad viņi ir tevī iemīlējušies.

2. Jaunavas, kurām tu patīc, daudz joko. Šī ir viena no galvenajām viņu mīlestības pazīmēm. Viņu humora izjūta bieži ir izcila, tāpēc, smejoties kopā ar viņiem, ziniet, ka viņi noteikti kādā ir iemīlējušies.

3. Jaunavas zina, kā uzvesties tā, it kā viņām būtu vienalga, tāpēc nedomā, ka viņas nav tevī iemīlētas, ja izskatās pilnīgi vienaldzīgas.

Svari

1. Precēties ar šīs Zīmes vīrieti ir ļoti vienkārši, bet vēl vieglāk ir saprast, ka tu viņam patīc. Tavā tuvumā viņš būs ļoti kautrīgs, bet tajā pašā laikā mierīgs.

2. Svari kļūst aizvērti. Tas ir saistīts ar veselu virkni faktoru, bet patiesībā viņi ir tikai ļoti nervozi un piesardzīgi. Viņi ir ļoti noraizējušies par savu mīlestību pret jums.

3. Viņi var jums visu pastāstīt tieši. Svari patiesi tic Romeo un Džuljetas stila mīlestības atzīšanās spēkam.

Skorpions

1. Skorpioni ļoti slikti prot izrādīt savu interesi. Šī iemesla dēļ šo vīriešu mīlestības savietojamība ar jebkuras zīmes sievietēm nav īpaši augsta. Viņi šausmīgi flirtē, neskatoties uz viņu augsto šarmu un harizmu.

2. Viņi ir greizsirdīgi uz jums jau no pirmajām sekundēm, tāpēc sagatavojieties jautājumiem par to, ko jūs darāt šodien, rīt, parīt, nākamnedēļ un tā tālāk.

3. Skorpioniem patīk ilgi runāt ar tiem, kas viņiem ir dārgi. Ja jūs sazināties visu nakti vai vairākas stundas, kā dēļ jūs zaudējat laika izjūtu, tad starp jums ir savstarpēja simpātija.

Strēlnieks

1. Strēlnieka vīrietis ir rīcības cilvēks. Ja viņš tevī iemīlējās, tu to uzreiz sapratīsi, jo viņš centīsies tevi ievilkt savā dzīvē. Tūlīt būs jāsaprot, ka Strēlnieka dzīve ir dinamiska.

2. Iemīlējies Strēlnieks dāvinās tev dāvanas. Šī iemesla dēļ kļūst pilnīgi skaidrs, ka viņam ir lielas jūtas pret jums.

3. Strēlnieks sāks par tevi rūpēties. Sniedziet pacelšanu, palīdzību, atbalstu – to visu viņš būs gatavs darīt jebkurā diennakts laikā.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Mežāzis

1. Mežāži var tieši pastāstīt par savām jūtām bez lielām problēmām un mulsuma. Viņi var tikt galā, jo novērtē savu laiku.

2. Viņi var mēģināt jūs uzmundrināt, ja ir tevī iemīlējušies un jūt, ka jums ir kāda veida problēma. Tie ir laipni cilvēki, lai gan viņiem bieži tiek piedēvētas pretējas īpašības.

3. Mežāži var būt pārāk bailīgi, kad ir iemīlējušies.

Ūdensvīrs

1. Ūdensvīrs dāvina nepieklājīgi dārgas dāvanas, ja ir iemīlējies. Tas uzreiz atklāj visus viņa nodomus.

2. Šie vīrieši ir ļoti greizsirdīgi. Ja iemīlēšanās periodā viņi pamana, ka tu flirtē ar kādu citu, viņi var vai nu tevi pamest, vai tieši pateikt, ka tas viņus kaitina.

3. Savas mīļotās labā Ūdensvīrs var visu.

Zivis

1. Zivis ir romantiķi. Ja Zivis iemīlas, viņu romantika inficē, liek jums doties pretī. Tādiem vīriešiem ir grūti atteikt.

2. Zivis savas mīlestības dēļ spēj uz neticamām lietām. Viņi necenšas izvairīties no nepatikšanām – viņi iedziļinās lietu biezumā.

3. Tieši Zivis savām dāmām visbiežāk dāvina ziedus. Pušķa, īpaši anonīma, saņemšana ir zīme, ka Zivis ir tevī iemīlējusies.

Leave a Comment