Kā Suņa gadā dzimušajiem kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem

Ikvienam, kas dzimis 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994. vai 2006. gadā, ir jāņem vērā šajā rakstā aprakstītie padomi. Šie vienkāršie ieteikumi palīdzēs Suņa gadā dzimušajiem kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem.

Iepriekš mēs runājām par to, kā pielāgot savu biolauku bagātībai un pārpilnībai, izmantojot īpašus padomus, praksi un talismanus. Varat arī piesaistīt savai dzīvei vairāk naudas un panākumus, sekojot tālāk aprakstītajiem padomiem. Ja esat dzimis Suņa gadā, tie jums patiešām noderēs.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Mazāk skauž sevi

Suņi izceļas starp visiem cilvēkiem ar to, ka viņu vārdi bieži kļūst patiesi un iegūst svaru un formu. Nav jāsaka “es nevaru nopelnīt”, “es neko nevaru”, “bagātība ir elitei” un tā tālāk. Suņi var ļoti viegli un ātri noskaņoties pareizajam viļņa garumam, sakot sev: “Es varu jebko”, “Es esmu spēcīgs”, “Es esmu talantīgs”. Lai pareizi domātu, jums jāiedomājas, ka jūs jau esat bagāts.

Tērē savu naudu ar prieku

Suņiem nauda jātērē tā, lai viņi no tā gūtu lielu prieku. Naudai noteikti vajadzētu sagādāt prieku. Speciālisti neiesaka Suņiem ļaut naudai bez jebkāda mērķa gulēt apkārt. Tas nenozīmē, ka jums visa nauda ir jātērē bezjēdzīgiem materiāliem. Viņiem vajadzētu sniegt jums prieku un brīvību. Un tad iztērētos aizstās jauni līdzekļi, un parādīsies vēlme tos nopelnīt. Tādā veidā Suņi var palielināt savu motivāciju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment