Kā Suņa gadā dzimušajiem kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem

Centieties atrast prieku dzīvē

Kad esat priecīgs, jūs piesaistāt vairāk naudas plūsmas. Prieks var nākt no dažādiem dzīves stūriem – piemēram, no draugiem, paziņām, no patīkamu filmu skatīšanās un mūzikas klausīšanās. Suņiem ir svarīgi, lai prieks nāk no darba. Šajā gadījumā viņi kļūs bagātāki.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Tīrība un kārtība mājā

Mājas ir vieta, kur Suņi pavada daudz laika. Šīs Austrumu zīmes pārstāvjiem mājīgā atmosfēra lielā mērā ir izšķiroša. Tāpēc Suņiem jāuzrauga mājas enerģija, laicīgi izmetot vecās lietas, atbrīvojoties no atkritumiem un noslaukot putekļus. Tas palīdz piesaistīt labklājību. Mājai jābūt tīrai un brīvai, un netīrumi un putekļi uzkrāj negatīvo enerģiju, kas Suņa gadā dzimušajiem ir galvenais problēmu magnēts, arī finansiālo.

Pavadiet vairāk laika ar veiksmīgiem cilvēkiem

Bagātajiem un veiksmīgiem cilvēkiem ir īpaša naudas aura. Ja esat dzimis Suņa varā, noteikti sazinieties ar šādiem cilvēkiem biežāk, lai no viņiem inficētos ar šo bagātības auru.

Cilvēkiem, kuri guvuši panākumus, ir svarīga pieredze, ar ko dalīties. Komunikācija ar viņiem pavērs jaunus apvāršņus, par kuriem, iespējams, iepriekš pat neesi domājis. Un veiksmīgiem cilvēkiem var būt arī ienesīgi piedāvājumi. Bagātiem un veiksmīgiem cilvēkiem ir daudz paziņu un sakaru, un tas labvēlīgi ietekmē arī uzņēmējdarbību.

Par saviem ienākumiem nevienam nav jāstāsta

Naudai nepatīk, ka par to runā ar svešiniekiem. Centieties savas domas par darbu paturēt pie sevis. Suņiem noteikti nevajadzētu nevienam stāstīt par saviem nākotnes plāniem un mērķiem.

Atcerieties, ka jūs varat palielināt savu naudas plūsmu dažādos veidos. Eksperti iesaka ievērot vienkāršus iepriekš aprakstītos ieteikumus. Tici sev un nesteidzies pieņemt lēmumus.

Leave a Comment