Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

© Instagram / @rawveganfoodchef

Kā ar neapstrādātu pārtiku? Šeit viss nav tik vienkārši! No vienas puses, teorētiski šāda veida ēdienu var pārdomāt līdz mazākajai detaļai. Tajā pašā laikā neaizmirstiet, ka daži elementi augu pārtikā vienkārši nepastāv. Tie ir, piemēram, B12 vitamīns un D vitamīns. Tāpēc ir svarīgi tos lietot kā uztura bagātinātājus. Starp citu, tur nav nekā slikta.

Tajā pašā laikā cilvēkiem, kuri pāriet uz neapstrādātas pārtikas diētu, šāda diēta ļoti patīk. Rezultātā viņi sāk ēst tikai augļus. Un tas acīmredzot ir ceļš uz nekurieni. Tieši to darīja Žanna D’arta, kura savas dzīves pēdējos gados ēda durianu un džekfrūtu.

Kā neēst, ja gribi dzīvot

Žannas māte vienmēr ir bijusi pret savas meitas hobiju par neapstrādātas pārtikas diētu. Viņa neatbalstīja veģetārismu, kad pārgāja uz to. Bet pati emuāra autore nepievērsa uzmanību savu radinieku un draugu vārdiem. Viņa bija tik piepildīta ar savu jauno stāvokli, ka viņa vienkārši nevarēja ēst citādi.

© Instagram / @rawveganfoodchef

Savā emuārā sieviete pārraidīja, viņasprāt, pareiza uztura principus. Turklāt viņa vadīja tiešsaistes nodarbības un seminārus, kuros dalījās ar augu izcelsmes ēdienu receptēm. Emuāru autores dzīvei sekoja vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku. Tātad viņas aktivitātēm bija sava veida atsaucība.

Ja paskatās uz vecajām un jaunākajām Žannas fotogrāfijām, ar neapbruņotu aci var redzēt, cik ļoti viņa ir mainījusies. Pārmērīgs tievums, iekrituši vaigi un slimīgs izskats – tieši tā sievieti atceras viņas tuvākie draugi.

© Instagram / @rawveganfoodchef

Līdz šim nav pilnībā skaidrs, kas izraisīja emuāra autores pēkšņo n.ā.v.i. Pastāv viedoklis, ka pie vainas ir kaut kāda infekcija. Vismaz tā domā Žannas mamma. Protams, viņa ir pārliecināta, ka viņas dzīvesveids spēlēja pirmo lomu meitas aiziešanā uz debesīm. Viņa vienkārši noveda sevi līdz pilnīgam izsīkumam. Kurš ķermenis ar to var tikt galā?

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Kad Žanna beidzot nokļuva slimnīcā Malaizijā, bija par vēlu kaut ko mainīt. Lai gan krieviete visu laiku paziņoja, ka jūtas lieliski, liktenis ar viņu izspēlēja nežēlīgu joku. Viņa patiešām izskatījās ļoti jauna, bet it visā, jums jāzina, kad apstāties.

© Instagram / @rawveganfoodchef

“Es redzu, kā mans ķermenis un prāts tiek pārveidoti katru dienu. Es mīlu savu jauno es un nekad nepāreju pie ieradumiem, ko izmantoju , ”reiz teica Žanna D’Arta.

Diemžēl viņas dzīvesveids sevi neattaisnoja. Sievietes ģimeni satricināja lielas bēdas. Izsakām sirsnīgu līdzjūtību!

Leave a Comment