Spoguļdatums 08.08: kā piepildīt savas vēlmes 2023. gada augustā

Vasaras beigas mūs iepriecinās ar spēcīgu dienu iesākumam un paātrinājumam: mistiskā astoņnieka ietekme stiprinās ticību, cerību un optimismu. Ir pienācis laiks tikt galā ar savām vēlmēm un uzzināt, kā jūs varat tās piepildīt.

Spoguļdatums 08.08 tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem. Skaitlis 8 sastāv no diviem apļiem, kas nozīmē pretstatu harmoniju, dažādu polu savienojumu. Tas ir bezgalības, apņēmības un mērķu sasniegšanas simbols. Šādā dienā ļoti svarīgi ir atbrīvoties no apziņas vīrusiem , kas bloķē saziņu ar Visuma pārpilnības centru.

Spoguļa randiņu maģija 08.08

Šajā dienā pār pasauli valdīs Astoņi . Skaitļa 8 galvenā nozīme numeroloģijā  ir veiksme biznesā un uzņēmumos. Astoņi palīdz īstenot sapņus, izveidot laimīgas alianses un sasniegt karjeras virsotnes. Skaitlis astoņi stiprinās mūsu intuīciju, tāpēc, ja vēlaties, varat pat paredzēt likteni un jau laikus uzzināt par daudzajiem notikumiem, kas jūs sagaida 2023. gadā.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Sestdien, 8. augustā, noderēs meditācijas, lūgšanas, došanās uz templi, saziņa ar mīļajiem, sava aicinājuma meklēšana. Vienīgais, ko jūs noteikti nevarat darīt šādā dienā, ir nedarīt neko. Vajag vairāk sapņot, vairāk strādāt, pielikt vairāk pūļu. Tiek uzskatīts, ka tas, kurš spēj ietīt astoņnieka spēku savā labā, spēs valdīt pār pasauli. Viņam vairs nebūs nepārvaramu šķēršļu un problēmu, jo šis skaitlis ir saistīts ar augstākiem spēkiem un neitralizē visu ārējo un iekšējo negatīvo.

Mēs piepildām savas vēlmes augustā ar Astotnieka palīdzību

Ir ļoti svarīgi vasaru noslēgt uz pozitīvas nots: bez parādiem, problēmām, ar tīru dvēseli un sirdsapziņu. Tāpēc 8. augustā mēs ierosinām pieslēgties strāvas avotam, kas ietverts astototnieka attēlā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment