Kā iemācīties uzticēties iekšējai balsij

Intuīcija, sestā sajūta vai, kā daudz to sauc, iekšējā balss ir svarīga sastāvdaļa katram no mums. Ikvienam ir šī balss, bet ne katrs cilvēks zina, kā no tās gūt labumu.

Nedomājiet, ka sestā sajūta var tikai maldināt. Jūs varat to izmantot nepareizi, pastāvīgi paļaujoties tikai uz to. Tas ir jādara daudz retāk. Izstrādāt intuīciju, jo viena no tās sastāvdaļām ir izlūkošana. Iemācieties ātri domāt, lai analizētu jebkuru situāciju ceļā.

Lasi arī: Kafija tukšā dūšā – nav laba ideja!

Ievadiet noteikumus

Centieties uzticēties savai intuīcijai vismaz reizi nedēļā, dienā vai pat mēnesī. Tas viss ir atkarīgs no jūsu šaubu un skepticisma kopumā. Tā nav tīra burvība, bet gan augsta enerģija un izkopta intelekta kombinācija. Ēdiet pareizi, vingrinieties, intelektuālo darbu un atpūtu savlaicīgi veiciet, tā sestā sajūta maldinās jūs retāk.

Pievērs uzmanību pirmajām domas

Pieņemsim, ka jums ir sarežģīta situācija, kad jums ātri jāpieņem lēmums. Atcerieties, ko jūs domājāt no sākuma, un pēc tam izlemiet. Kad jūs nevarat paļauties uz loģiku, tad rīkojieties pēc iedvesmas, kas jūs apmeklēja pirmajos brīžos.

Lasi arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Pieņem likteņa zīmes

Mūsu apkārtnē ir dažādas mazas lietas, kas brīdina par izmaiņām. Mēs esam tik aizņemti ar savām lietām, ka bieži vien mēs nesaskatām neko pozitīvu. Uzmanība pie detaļām ir prasme, kuru var arī uzlabot. Visums nekad neatstāj mūs tikai likteņa žēlsirdībai.

Ir drosme

Ir ļoti pareizi vārdi, ka tad, kad jūs riskējat, jūs varat palikt laimīgs pārējā jūsu dzīvē. Riski, protams, būtu jāpamato, bet, ja ir kaut kāds attaisnojums darbībai, pārtrauciet šaubīties par sevi un savu iekšējo balsi. Ejiet uz priekšu tikai tad, ja jūtaties, ka nav pagrieziena atpakaļ. Drosme ir svarīga sastāvdaļa jebkura cilvēka laimei.

Uzziniet, kā redzēt progresu

Katru reizi, kad iekšējā balss jums palīdz, to pierakstiet. Tātad jūs varat pierādīt un parādīt sev, ka jums ir intuīcija, un tas patiešām darbojas. Nebaidies viņai uzticēties un viņai nav jādomā, ka viņa ir bezgalīga. Mums ir vajadzīgs līdzsvars, tāpat kā tas viss šajā pasaulē. Visums ir radošs visiem, taču veiksmes avots nav bezgalīgs.

Avots

Leave a Comment