Kāds multfilmu varonis tu esi, balstoties uz savu horoskopa zīmi!

AUNS 

Tev ir ļoti daudz enerģijas, tādēļ šobrīd tev svarīgākais ir pieķerties visiem projektiem un iecerēm, kas vien ir tavā prātā. Tev tagad ir viss, kas nepieciešams, lai izdarītu to, ko jau sen esi vēlējies!

Tavs multeņu varonis: Stičs (“Lilo un Stičs”)

heroaries

 VĒRSIS 

Jā, mēs zinām, ka tu esi ieraduma cilvēks, tomēr šis ir īstais laiks, kad nāksies saskarties ar pavisam jaunām lietām. Nebaidies izkāpt no savas komforta zonas – tas tev nāks tikai par labu.

Tavs multeņu varonis: Pīters Pens (“Pīters Pens”)

herotaurus

DVĪŅI

Tev šobrīd prioritāte ir darbs un izaugsmes iespējas. Tu esi pilnīgi gatavs, lai līstu ārā no ādas darba dēļ. Tev pat vairs nav vajadzīgs uzsitiens pa plecu un iedrošinājums – tas viss jau ir tevī pašā. Gaidāms paaugstinājums.

Tavs multeņu varonis: Bazs Gaismasgads (“Rotaļlietu stāsts”)

herogemini

VĒZIS 

Tu jau esi sajutis panākumu garšu – tas arī ir tas, kas martā tevi gaida. Izmanto motivāciju un ambīcijas, lai sasniegtu to, ko vēlies. Tu to vari!

Tavs multeņu varonis: Tarzāns (“Tarzāns”)

herocancer

LAUVA

Pārmaiņu laiks. Būs jāstājas dažādu izaicinājumu priekšā, bet viss būs atkarīgs no tā, kā tu reaģēsi uz to, kas notiek. Pats noteiksi, vai visam būs pozitīvs vai negatīvs iznākums.

Tavs multeņu varonis: Simba (“Karalis Lauva”)

heroleo

JAUNAVA 

Tu skaidri apzinies, ka tas, ko tu darīsi, atspoguļosies uz to, kā jūties, tādēļ – lai tavi standarti ir augsti. Šobrīd tev nav laika darboties ap muļķīgām lietām.

Tavs multeņu varonis: Herkuless (“Herkuless”)

herovirgo

 

SVARI

Perfekts laiks, lai sāktu jaunu diētu vai lai sastādītu jaunu treniņu plānu, ja tas tev jau kādu laiku ir bijis padomā. Veselīgi ieradumi, kurus iesāksi drīzumā diezgan ilgi iesēdīsies tavā galvā – beidzot būs apņemšanās. 

Tavs multeņu varonis: Aladins (“Aladins”)

herolibra

SKORPIONS 

Tev galīgi nebūs garastāvokļa kaut ko darīt. Lai arī nevarēsi iesaistīties pārāk jautrās aktivitātēs, parūpējies par to, laoi blakus ir cilvēki, kuri tev sniedz atbalstu. 

Tavs multeņu varonis: Briesmonis no “Beauty and the Beast”)

heroscorpio

STRĒLNIEKS

Tevī ir parādījusies jauna enerģija, kas ir gatava rīkoties. Tu biedzot sapratīsi, kas sevī ir jāmaina un ko var darīt, lai to mainītu. Prasi padomus gudriem cilvēkiem – tev tādu apkārt netrūkst. 

Tavs multeņu varonis: Vūdijs (“Rotaļlietu stāsts”)

herosagittarius

MEŽĀZIS 

Jā, tas nu ir skaidrs, ka tu visu zini un tev vienmēr ir taisnība, tomēr šodien tev ir jāatver prāts jaunām ziņām, kas var mainīt arī tavas perspektīvas. 

Tavs multeņu varonis: Kvazimodo

heroscorpio

Ūdensvīrs

Tev šodien gribēsies iepirkties, tomēr centies visus iespējamos līdzekļus nenotērēt. Kārtīgi seko līdzi sarakstiem – tas tev tagad ir nepieciešams.

Tavs multeņu varonis: Marlins (“Meklējot Nemo”)

heroaquarius

ZIVIS 

Tu visu laiku nespēj būt pašpārliecināts – tas liecina par to, ka tevī kaut kas trūkst Nerīkojies muļķīgi, pašam pēc tam nāksies pamtīti nožēlot. Un esi piersdzīgs!

Tavs multeņu varonis: Sallijs (“Mošķīši”)

heropisces

Avots: yourtango.com

Leave a Comment