Kad izeju no mājas kaut uz minūti, es atgriežos pie kaķa ar atvainošanos, citādi tas nav iespējams

Laikapstākļus mājā nosaka ne tikai cilvēku savstarpējās attiecības. Dzīvnieki arī veicina un bieži paaugstina mūsu garastāvokli ar savām spēlēm un mīlestību. Pat ar savu klātbūtni. Četrkājaini, spalvaini, vienalga. Un mēs par to maksājam ar labu attieksmi, pārtiku un brīvo laiku. Bet ko darīt, ja tavs mīļais kaķis ir aizvainots , sēž pie sienas un vairs nevēlas tev pievērst uzmanību?

Ticiet man, situācija nav tik smieklīga. Mājdzīvnieki var arī piedzīvot negatīvas sajūtas un pat saslimt tāpēc. Katra dzīvā būtne mīl pieķeršanos.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Suņi sāk skaļi gaudot vai dusmoties. Papagaiļi kļūst pilnīgi nomākti un izrauj spalvas, līdz kļūst pilnīgi kaili. Kaķi kļūst apātiski, ilgstoši nesazinās ar saimniekiem. Viņi pat nepievērš uzmanību savam iecienītākajam ēdienam. Un, ja atteiksies no tā, situācija noteikti neatrisināsies pati no sevis. Jūs vienkārši pazaudēsit ģimenes mīluli un tādējādi sabojāsit garastāvokli mājās. Tāpēc noskaidrosim, ko un kā darīt, ja tavā dzīvē gadās līdzīga situācija.

Kaķis apvainojās

Pirmkārt, jums ir jāsaprot, vai jūsu mīļotais pūkains ir aizvainots tikai uz jums, visa ģimene, vai varbūt viņš vienkārši ir slims? Skotijas kaķu šķirne, piemēram, izceļas ar īpašu mierīgumu un pat vienaldzību. Viņus interesē tikai pārtikas pieejamība sev ērtā daudzumā. Bet cilvēka uzmanība viņiem nav tik svarīga. Nezinātājam sākumā tā var šķist.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment