Visuma meistars pastāstīja, kā beigsies 2023. gads un kādi notikumi ir neizbēgami

Mūsu pasaule atrodas uz kvantu pārejas robežas. Un tas nav fantastiska stāsta sākums. Tā ir realitāte, kurā mums visiem šodien ir jādzīvo. Visi procesi, ko mēs šodien novērojam pasaulē, ir vienas programmas algoritmi. Tātad, kas ir kvantu pāreja? Un kā tas ietekmē mūsu dzīvi? Šodien mēs pastāstīsim, kas sagaida mūsu pasauli 2024. gadā.

Zinātnieki jau ilgu laiku ir runājuši par kvantu lēcieniem. Šo koncepciju ieviesa dāņu zinātnieks Nīls Bors. Tieši viņu sauc par atoma kvantu teorijas veidotāju un aktīvu kvantu mehānikas pamatu izstrādes dalībnieku. Pats kvantu lēciens ir noteikta cieta ķermeņa vai atoma kvantu sistēmas pāreja no viena stāvokļa uz otru vai no viena enerģijas līmeņa uz pretējo. Atšķirība starp kvantu pāreju un klasisko sistēmu ir tieši tāda, ka tā notiek pēkšņi. Kamēr citas sistēmas pāreju veic vienmērīgi un pakāpeniski.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Kvantu pāreja

Mūsu pasaule sastāv no atomiem, kas nozīmē, ka tā ir pakļauta to pastāvēšanas programmai. Visa mūsu pasaule ir liela programma ar mazām apakšprogrammām. Tāpēc visi procesi ir pakārtoti šo programmu darbībām un ir tās sastāvdaļa. Tādējādi kvantu pāreja ietekmēs katru cilvēku un katru dzīvo organismu uz mūsu planētas. Jā, mēs jau piedzīvojam šo kvantu pāreju no viena stāvokļa uz otru. Kāds būs šis jaunais stāvoklis, paliek noslēpums. Bet jebkurā gadījumā visam, kas notiek mūsu pasaulē, ir savs modelis.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment