Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, ūdens stihijas pārstāvjiem: būs jāpieliek pūles, lai gūtu lieliskus panākumus!

Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, ūdens stihijas pārstāvjiem: būs jāpieliek pūles, lai gūtu lieliskus panākumus! Šajā mēnesī, liekot uzsvaru uz panākumu gūšanu un saprātīgu mērķu uzstādīšanu, izdosies sasniegt daudz vairāk nekā vēlējāties!

Vēzis

2023. gada decembrī Vēžiem būs smagi jāstrādā. Šis mēnesis liek pamatu nākotnes panākumiem. Nebūs viegli īstenot savus plānus, lietas prasīs daudz enerģijas. Nesteidzieties satraukties, ja uzreiz nesasniedzat rezultātus. Esi pacietīgs. Biznesā jāparāda savas labākās īpašības – praktiskums, atbildīga pieeja un loģiskā domāšana.

Labvēlīgās dienas 2023. gada decembrī: 16., 20., 23., 28., 31. decembris.
Nelabvēlīgās dienas: 4., 18., 21., 26. decembris.

Kas sagaida Vēzi 2023. gada decembrī

2023. gada pēdējais mēnesis ir viens no svarīgākajiem Vēža dzīvē. Aktuāli būs tie paši jautājumi, kas martā un maijā. Gandrīz visi spēki tiks veltīti darba jautājumu risināšanai. Pie tik saspringta grafika ir īpaši svarīgi atrast līdzsvaru starp biznesu un atpūtu. Pievērsiet uzmanību tam, kā jūtaties. Organisma pārslodze 2023. gada decembrī ir bīstama, jūs riskējat saslimt vai gūt nervu sabrukumu.

Mēneša vidū labi padodas izmaiņas ierastajā rutīnā. Jūs varat doties ceļojumā, komandējumā, izmēģināt jaunu sporta veidu, pārcelties uz jaunu biroju vai dzīvokli. Uzņēmējiem ieteicams pārdomāt darba procesa organizēšanu birojā. Tiem, kam ir hroniskas slimības, jādodas uz sanatoriju.

Decembra pēdējās dienās Vēžiem var rasties grūtības sazināties ar apkārtējiem cilvēkiem. Prognoze iesaka nepiedalīties intrigās un skandālos, kas jūs neskar. Lai Jaungada brīvdienas paietu mierā un labklājībā, ir jāpaskatās uz sevi un jāsakārto sava iekšējā pasaule.

Mīlestība

Personīgā dzīve 2023. gada decembrī ritēs kā ierasts. Vēžiem attiecībās, iespējams, būs jātiek galā ar ikdienu ar savu partneri. Atmosfēra nav pārāk romantiska, bet arī ne pretrunīga. Mēneša sākumā iespējams pārsteigums no mīļotā cilvēka. Šis mēnesis piemērots ar bērniem un mājas labiekārtošanu saistītu jautājumu risināšanai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Vientuļie Vēži vēlēsies mesties mīlas piedzīvojumos, taču tad var ciest citas jomas. Jums būs jāizvēlas starp savu personīgo dzīvi un karjeru. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja esat apņēmies veidot nopietnas attiecības, jums būs jāsamierinās ar vienu iespēju. Vairāku mīlas attiecību attīstīšana vienlaikus nedarbosies – jūs varat tikt atmaskoti. Galvenais personīgās laimes noslēpums 2023. gada decembrī ir iemīlēt sevi, no visas sirds un pa īstam.

Nauda un karjera

2023. gada decembrī radoši Vēži varēs bagātināties. Peļņu nesīs projekti, kas saistīti ar mākslu, reklāmu, rokdarbiem. Tavs finansiālais stāvoklis tiks nostiprināts, ja parādīsi no labākās puses, ņemsi iniciatīvu savās rokās un negaidīsi, kad partneri vai priekšnieki izteiks izdevīgu piedāvājumu. Kopumā decembrī pieaugs ienākumi, bet pieaugs arī izdevumi. Ģimenes budžeta plānošana palīdzēs saprātīgi tērēt naudu, gūt labumu un baudu no iepirkšanās.

Kas attiecas uz karjeru, 2023. gada decembrī būtiskas izmaiņas nav gaidāmas. Darba slodze, visticamāk, ievērojami palielināsies. Projekti un uzdevumi var saskarties ar daudziem šķēršļiem. Vēžiem būs nepieciešams gribasspēks un pacietība, lai visu atrisinātu. Ārkārtējās situācijās prognoze iesaka meklēt palīdzību pie ietekmīgām personām, speciālistiem vai vienkārši kolēģiem. Sarunas un sadarbība būs auglīga. Varat arī pēkšņi atklāt savas organizatoriskās prasmes.

Labsajūta

Saule sestajā mājā norāda uz nepieciešamību rūpēties par savu labsajūtu. Vēzim 2023. gada decembrī ir labi jāēd un pietiekami gulēt. Ja kaut kas traucē, jums jādodas pie ārsta. Nekādas pašārstēšanās, tagad tas var beigties ar katastrofu. Īpaši bīstams periods ir no 12. līdz 14. decembrim un mēneša trešās desmit dienas. Šajā laikā daudzi Vēži jutīsies ļoti noguruši. Iespējama paaugstināta nervozitāte, hronisku slimību saasināšanās, paaugstināta ķermeņa temperatūra.

Kuņģa-zarnu trakts var tikt pakļauts uzbrukumam. Vēžiem, kas cieš no gremošanas problēmām, ieteicams ievērot īpašu diētu. 2023. gada decembrī jaunus produktus un ēdienus labāk nemēģināt. Pārliecinieties, ka jūsu ēdiens vienmēr ir svaigs, un neaizmirstiet par fiziskām aktivitātēm. Vienkāršs desmit minūšu vingrinājums no rīta piešķirs sparu un paaugstinās imunitāti.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment