Kāda multfilma tu esi saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

 

Lauva ir Njasha no multfilmas “Smeshariki”. Viņa ir tikpat burvīga, neatkarīga un pozitīva. Pateicoties savai spējai manipulēt, viņa spēj izmantot jebkuru biznesu un pakļaut citus. Neskatoties uz to, viņai blakus vienmēr šķiet kā svētki!

Jaunava

 

Jaunava ir Trusis no multfilmas Vinnijs Pūks. Šim tēlam, tāpat kā šī zvaigznāja pārstāvim, viss ir saplānots gadiem ilgi. Viņš vienmēr zina par visu, un viņam patīk dot padomus citam. Un ekonomikas vadībā viņam nav līdzinieku!

Svari

 

Svari ir skaistā Sniegbaltīte. Viņai, tāpat kā šai Zvaigžņu zīmei, vienmēr apkārt ir patiesi draugi. Viņa ir gatava palīdzēt, kaitējot savām interesēm. Sirsnīgi, laipni un atvērti, kā Svari!

Skorpions

 

Skorpions ir Skrudžs Makdaks. Multfilmā “Pīļu pasakas” šis varonis ir lietišķs, laimīgs, apdomīgs un praktisks. Tāda sajūta, ka viņš zina visu, kas notiks. Pateicoties viņa instinktam un lietišķajai pieejai visam, šis varonis vienmēr paliek virs ūdens!

Strēlnieks

 

Strēlnieks – Šariks no Prostokvašino. Viņš ir tikpat lojāls, uzticams, vienkāršs, atvērts un pozitīvs kā šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis. Lai kas dzīvē notiktu, Strēlnieks, tāpat kā Šariks, vienmēr cenšas visu atrisināt mierīgi un nekad neapvainojas.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Mežāzis

 

Mežāzis ir kapteinis Vrungels. Tāpat kā šis multfilmas varonis, Mežāzis izrāda izturību un stingrību jebkurās sarežģītās situācijās. Šis ir spēcīgs, izturīgs un praktisks cilvēks, kas spēj izkļūt no ūdens sausa pat no bezcerīgākās situācijas.

Ūdensvīrs

 

Ūdensvīrs ir krokodils Gena. Viņš ir tikpat atvērts un laipns. Ūdensvīrs, tāpat kā Gena, nevar iedomāties savu dzīvi bez draugiem. Viņu dēļ viņš ir gatavs darbiem un varoņdarbiem. Un, pateicoties viņa optimismam, viņš iet uz priekšu, neatkarīgi no tā. Bet dažreiz viņš ir maldīgs un gaida burvi zilā helikopterā ar bezmaksas popsi.

Zivis

 

Zivis ir Vinnija Pūka Ēzelītis: melanholiskas, sapņainas un nedaudz izklaidīgas. Viņam nepatīk apmeklēt, viņa mīļākā vieta ir ezers, kur viņš var pārdomāt dzīvi un filozofēt.

Neskatoties uz to, ka dzīve ir tālu no multfilmas sižeta, varoņi atklāj savu raksturu tajās pašās situācijās, kā mēs to darām dzīvē.

Leave a Comment