Kāda nabadzīga sieviete nopirka vecus ratus un atrada iekšā aploksni, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi.

Kādu dienu vecmāmiņa pastāstīja Jeļenai Petrovnai, ka viņa vāc naudu bērnu ratiņiem, taču tagad tie ir pārāk dārgi. Kafejnīcas saimniece nedaudz padomāja un ieteica nopirkt lietotu versiju. Tāpat bieži tiek pārdoti rati, jo bērni no tiem ātri izaug. Un tā arī notika! Netālu esošajā krāmu tirgū, jaunā māmiņa atrada burvīgus ratiņus.

Negaidīts atradums

Dezinfekcijas procesā viņa zem matrača atrada vēstuli. Mana vecmāmiņa pārsteigta to atvēra un atrada ziņu no kādas jaunas dāmas:

“Visticamāk, šie ratiņi nonāca tās pašas jaunās māmiņas rokās, kāda kādreiz biju es. Diemžēl es pazaudēju savu bērnu. Ceru, ka jūsu dzīve būs daudz labāka. Es vēlos jums palīdzēt šajā jautājumā. Vēstules aizmugurē atradīsiet adresi. Pie mājas šajā adresē aug milzīgs ozols. Zem tā slēpjas risinājums visām jūsu problēmām…”

Mana vecmāmiņa sāka interesēties. Viņa devās uz norādīto adresi. Atrast milzīgu koku blakus vecai pamestai mājai nebija grūti. Zem koka bija akmens. Aplūkojot akmeni, jaunā māte zem tā atrada slēptuvi . Tur bija kastīte ar pieklājīgu naudas summu un rotaslietām. Mana vecmāmiņa visu paņēma mājās.

Lasi arī: Kad Anija pamanīja, ka viņas vīramāte stāv virs mazdēla ar vīra bērnu fotogrāfiju rokās, viņa uzreiz nesaprata, kas notiek.

Lasi arī: Kad lidmašīnā redzu mammas ar mazuļiem, man nav spēka sevi savaldīt, tā vien gribas pajautāt, kāpēc viņas tā dara

Nākamajā dienā viņa devās uz kafejnīcu, lai paziņotu par aiziešanu. Parakstot iesniegumu, viņa ieraudzīja, ka Jeļenas Petrovnas rokraksts ļoti atgādina viņu… vēstulē esošo rokrakstu! Viņa uzreiz saprata, kas par lietu, un pateicās restorāna īpašniecei par laipnību un attapību. Lieliski, ka pasaulē ir tik labi cilvēki.

Leave a Comment