Kad lidmašīnā redzu mammas ar mazuļiem, man nav spēka sevi savaldīt, tā vien gribas pajautāt, kāpēc viņas tā dara

Daudzām ģimenēm patīk izpētīt apkārtējo pasauli, doties uz jūru un organizēt pārgājienus uz upi vai mežu. Taču līdz ar bērniņa piedzimšanu ģimenē situācija kļūst nedaudz sarežģītāka, jo rodas papildus atbildība par mazuļa veselību un viņa komfortu. Ceļojot ar bērnu, ir jāpielāgo laiks, attālums, transports, un tas liek aizdomāties jaunajiem vecākiem.

Ceļošana ar bērnu

Kad pienāca vasara, manam dēlam vēl nebija seši mēneši. Mēs ļoti gribējām atpūsties pie ezera, bet es neuzdrošinājos. Šī bija pirmā pieredze darbā ar mazuli, un es nezināju, kā viņš var uzvesties lauka apstākļos. Tad es sapratu, ka es velti baidos. Bet laikapstākļi mainījās, sāka līt, un augustā jau vairs nebija forši nakšņot mazulim teltī. Tāpēc nolēmām pagaidīt līdz nākamajai sezonai.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Gads paskrēja nemanot, un vasaras karstākajā mēnesī devāmies nelielā ceļojumā: uz nedēļu devāmies pie upes. Pa ceļam mans dēls saslima, un ceļā nācās pavadīt vairāk laika, nekā bijām gaidījuši. Bet svētki bija izdevušies! Pēc piesmakušā dzīvokļa koku ēnā visi viegli un brīvi elpoja. Teltī lieliski gulēju svaigā gaisā. Mums tik ļoti patika, ka negribējām iet prom!

Rezultātā izdarīju atbilstošus secinājumus un atradu atbildes uz jautājumiem, kas mani satrauca iepriekš.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment