Kad Anija pamanīja, ka viņas vīramāte stāv virs mazdēla ar vīra bērnu fotogrāfiju rokās, viņa uzreiz nesaprata, kas notiek.

Vecmāmiņas īpašības ir tieši atkarīgas no tā, kura māte viņa sākotnēji ir. Viss ir daudz vienkāršāk, ja pašas meita viņu padarīja par goda vecmāmiņu. Situācija kļūst sarežģītāka, ja dzemdētāja ir vedekla.

Vecmāmiņas raksturojums

Pastaigājoties parkā ar jaundzimušo dēliņu, neviļus satiku daudzas mammas, vecvecākus, kuri arī nelaida vaļā ratiņus. Manu uzmanību pievērsa fakts, ka vectēva vai vecmāmiņas iemidzināto brīnumu radīja viņu meita. Un tikai viena vecmāmiņa vispirms staigāja ar savu mazmeitu, kuru viņas meita dzemdēja, un pēc sešiem mēnešiem es viņu redzēju ar citiem ratiem: vedekla un viņas dēls “iedeva” mazdēlu. Šai vecākajai sievietei piemīt tik lielas vecmāmiņas īpašības, ka var apskaust.

Mana vīramāte mīl savu mazdēlu, bet vairāk “pa telefonu”. Nekad ar viņu nestaigāja, lai gan mēs dzīvojam vienā pilsētā. Tuvai draudzenei ar vīramāti ir tādas attiecības, ka seriālu var filmēt.

Lasi arī: “Es esmu dzīva”: tīņu repere Lil Tay izplata paziņojumu pēc noslēpumainā ziņojuma par savu došanos mūžībā

Lasi arī: Kad lidmašīnā redzu mammas ar mazuļiem, man nav spēka sevi savaldīt, tā vien gribas pajautāt, kāpēc viņas tā dara

Mana draudzene Anija kopš bērnības uzauga kā cīņas meitene un tika audzināta stingri. Kad viņa satika Dzintaru, viņai bija tikai 18 gadu. Jaunieši sāka satikties, viņiem sākās kaislīgas jūtas, un viņi nolēma apprecēties. Lai līgavas vecāki neprotestētu, jaunais pāris nolēma viņus nostādīt priekšā faktam: Anija ir stāvoklī. Centās darīt visu iespējamo, lai tas būtu patiesi!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment