Kāda nozīme orālajam seksam vīrieša dzīvē? (+ padomi sievietēm)

Esiet uzmanīgi

Ja jūs tikai sākat pieradināt savu partneri un pagaidām nezināt, kādai romantiskai rotaļai viņš dod priekšroku – jums palīdzēs viņa skūpsts. Ja tas ir īss un neizteiksmīgs skūpsts – tad vīrietis nav īpaši pieredzējis mīlnieks un būs priecīgs par jebkuru minetu ( iespējams jūs būsiet pirmā, kura to piedāvās). Tomēr ja partneris cieši ieķeras jūsu lūpās un ar mēli spēlējoties mēģina sasniegt jūsu mutes dobuma augšējo daļu – tad viņš ir kaislīgs mīlnieks. Un varat nešaubīties, ka viņš tiešām zina ko gaida no mineta.

Partneris vēlas, lai jūs aptverat locekļa galviņu ar lūpam, ar mēli slidiniet pa visu locekli vai masējot olas. Izmantojiet visus šos paņēmienus pirmajā reizē un pavērojiet, kas viņam patīk. Ja piemēram jūs apķerat ar lupām locekļa galviņu, un sākat viegli laizīt ar mēli locekļi visā garumā ja viņš sāk just vieglus drebuļus, viņam tas noteikti patīk, bet, ja jūs paņēmāt mutē visu locekli un viņš piepacēlas uz elkoņiem un noliecas nedaudz atpakaļ – tad ir droša zīme tam, ka tādu paņēmienu pielietot vairs nedrīkst.

Norijiet

Praktiski visi vīrieši ( gan pieredzējuši mīlnieki , gan ne tik pieredzējušie) dievina, kad sievietes norij spermu. Tas ceļ viņiem pašvērtējumu:  “Viņa ne tikai mani pieņem kāds es esmu, bet arī izpilda visas manas slēptākās vēlmes. Tāpēc, ja jūs vēlaties iegūt vergu – norijiet, lai cik tas nebūtu nepatīkami garšas ziņā. Lai padarītu garšas izjūtas nedaudz patīkamākas tad izvēlieties mīļotajam kā dzērienu glāzi ar ananāsu sulu, zemeņu kokteili  un arī viņa uzturā pievienot vairāk augļus, piemēram meloni. Pēc tādām uztura pārmaiņām spermas garša attālināti nedaudz atgādinās augļu jogurtu. Cits veids: pirms jūs sākat ķerties klāt minetam pasukājiet ledeni ( vēlams piparmētru vai čupa-čups) – tas var tikt pasniegts kā šovs: jūs parādāt partnerim ko jūs izdarīsiet ar viņa locekli. Pat ja tas nepalīdzēs pārvarēt riebuma sajūtas: tad paslēpiet spermu aiz vaiga, un klusiņām izpļaujiet kur lakatiņā vai uzmanīgi novērojiet locekli – kad parādīsies pirmie spermas pilieni tad novirzieties.

Lasi arī: Galvenās lietas, kam vīrietis pievērš uzmanību seksa laikā. Tev tas ir jāzina! 

Tēlojiet, ka tas jums patīk

Pēc tam kad jūsu mīļotais pabeigs, neskrieniet uzreiz uz vannasistabu vai uz virtuvi. Vīrietim ir svarīgi sajust, ka viņš apmierināja sievieti. Pasakiet viņam, ka jums patika viņu palutināt. Lieciet manīt, ka jūs uzbudina viņa masīvais ierocis un ka jums gribas atkārtot atkal to pašu. Pēc mineta, kas beidzas ar tādu monologu, esiet pārliecināta – pat vislielāko brīvību mīlošais vīrietis kļūs par jūsu vergu. Ar vergu var likt darīt visu ko gribas – pat likt izmest atkritumus no rītiem, un mazgāt zeķes u.c.

 

 

Avots: newsland.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dagiic</cite>

    Tie ieteinumi pilnīgs murgs..kādēļ no vīrieša jātaisa vergs. Un pasniegts tā, itkā orālo seksu sniegt būtu tik pretīgi un tas jādara tikai darīšanas pēc.

    Piemēram man patīk reizēm iepriecināt savu vīrieti, un arī pašai uzbudinoši un jautri 😉

    Ja kādai nepārāk, tad iesaku pamēģināt dušā..sākumā nomazgā, un ja nepatīk norīt, tad viegli atbrīvoties no spermas 🙂 🙂

  • <cite class="fn">Elofija</cite>

    Mans vīrietis arī bez orālā katru dienu ir spējīgs mazgāt savas zeķes un iznest atkritumus.

  • <cite class="fn">tas.pats</cite>

    negribaas buut rupjam.. bet skiet, ka.. “shie raksti ir domati kuceem, ko raksta kuces..”. Tik feministiski, nozelojami un riebigi!
    Izlikties, padariit par vergu… kur paliek cilveciiba, cienja un goda praats?! Ko Juus ar shiem rakstiem gribas sabiedribai iemaciit– lai sievietes kluust par “kuceem un maitaam”, kuras peec tam suudzas, ka redz, atkal mani pameta, atkal es vinju nesaprotu, atkal vinsh nedara taa, kaa rakstiits sahjos seklajos rakstos?!
    Un arii viirieshi- neesat stulbi un nepadodieties shiim “maitaam”. Lai cik vinja labi suukaatu vai nesuukaatu, ja galvaa ir vienas peleavas, pa gabalu no taadaam.
    Lai uzlabotu attieciibas, iesaku labaak atrast kopiigas intereses, kopaa kkur aizbraukt, apmekleet intelegentakus pasakumus, kopa skriet, aiziet uz sporta zali vai nodarboties ar jogu. Ja Jums bus harmonija savaa starpaa, arii sekss buus labs un nevajadzees shaadus seklus rakstus rakstiit un lasiit. Ja nav harmonijas, arii sekss nebuus labs. Ja nav arii velmes to labot, tad jameklee cits partneris, nevis kads te jacensas padariit par vergu.

  • <cite class="fn">Dun27</cite>

    Pfff…lai gan esmu vīrietis un ar pieredzi, tomēr atzīšos, ka tēlošana un vēlmju izpildīšana “verdzības” dēļ ne pie kā laba nenoved. Tas ir pazemojoši vīrietim, ka viņa otra pusīte ķeras pie tādiem līdzekļiem lai kko mainītu, bet tas ir vel pazemojošāk sievietei, jo lai tik zemu kristu lai kko dabūtu, tā vietā lai mīlestība būtu par iemeslu….abusēji nožēlojami. Un vīrieši kuri atbalsta tā mocīt sievietes….fui!

  • <cite class="fn">Ingūns</cite>

    MAN PATĪK SNIEGT SEXSY DĀMĀM.

  • <cite class="fn">Inguns Krilovs</cite>

    INGUNS SEXSU SIEVIETE PATĪK?

Leave a Comment