Kādam pārim bija mērķis nomest svaru līdz kāzām – skaties kā viņiem tas izdevās!

35 gadus vecais Pauls Maderns no Prestonas, Lankasteršīrā, bija pieņēmies svarā par 20 kilogramiem un svēra gandrīz 107 kilogramus.

Viņa topošā sieva, 29 gadus vecā Abija, kas strādā par frizieri, atkopās no smagas mugurkaula operācijas, kas izlaboja viņas skoliozi. Pāris kopā nolēma atbrīvoties no liekā svara pirms kāzām.

0 1

Ar trenera palīdzību viņi zaudēja aptuveni 31 kilogramu svara, Pauls, kurš svēra 107 kilogramus tagad sver 89 kilogramus un ir uzaudzējis 6 kilogramus muskuļu masas.

Pauls, kurš strādā iepirkumu nodaļā, sacīja: „Mēs abi vēlējāmies savest sevi kārtībā pirms kāzām, lai izskatītos cik vien labi varam. Mana sievai pagājušā gada augustā veica nopietnu muguras operāciju un viņa vairākus mēnešus nevarēja nodarboties ar sportu.”

„Mēs vēlējāmies pacelt mūsu pašapziņu un rehabilitēt sevi. Nē, mēs nebūt nebijām izlaidušies. Abijai netika piedāvātas plašas fizioterapijas iespējas. Viņa vēlējās nostiprināt ķermeņa vidusdaļu pēc operācijas.”

Pauls un Abija bija kopā trīs gadus, kad ārsti Abijai paziņoja, ka viņai jāveic operācija, lai labotu viņas muguras izliekumu.

Pauls apgalvoja, ka līdz operācijai, viņš nebija sapratis, cik daudz patiesībā Abija viņam nozīmē.

3 4 5 6

Pauls atzinās: „Abijas operācija bija viena no visemocionālākajām manas dzīves pieredzēm.”

„Pēc operācijas, viņa atradās intensīvajā aprūpē un bija savienota ar daudzām iekārtām un vadiem.”

„Ieraugot manu seju viņa sāka raudāt un tad es sapratu, cik daudz viņa man nozīmē.”

„Viņa visu pārcieta ārkārtīgi labi.”

Abija sākumā svēra 70 kilogramus un līdz kāzām viņas svars sasniedza 62 kilogramus, viņa atzīst, ka viena to nebūtu paveikusi.

7 8 9

„Pēc operācijas, es nestrādāju 12 nedēļas, esmu friziere un parasti visu dienu esmu uz kājām,” pastāstīja Abija.

„Biju mazliet šokēta, ka uzņēmu svaru un tā savā kāzu dienā es nevēlējos izskatīties, tādēļ atradām personīgo treneri.”

„Patiesību sakot, es neēdu daudz neveselīgas pārtikas, bet mana ēdienkarte nebija arī perfekta. Man nācās atvadīties no jebkāda veida cukura, es ēdu daudz zaļos dārzeņus un daudz gaļas. Nekādu ātro uzkodu, nekādas šokolādes, nekāda alkohola.”

10

11 12 13

„Es drīkstēju tikai ievērot diētu, man netika ļauts trenēties. Tagad jūtos lieliski, labāk kā jebkad agrāk.”

„Es nedomāju, ka spētu to izdarīt bez Paula atbalsta. Protams, es censtos, bet tas būtu daudz grūtāk.”

Personīgais treneris, Saimons Hāls, kas palīdzēja pārim tikt galā ar savu lieko svaru, saka, ka ir brīnišķīgi redzēt cik laimīgi abi jaunlaulātie bija savu kāzu dienā.

„Tās bija emocionālas kāzas, kad ieraudzīju viņus abus pirmoreiz, viņi bija palaidušies, tomēr kopīgiem spēkiem, pēc 16 nedēļu ilgiem treniņiem, kāzu dienā mēs ieraudzījām laimīgu un slaidu pāri.”

14 15

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment