Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Ziema jau ir klāt, un līdz ar to pēdējais gada mēnesis. Kāds tas būs un ko tas mums dos? Lielā mērā viss ir atkarīgs no mums, bet tad, pat bez zvaigžņu ietekmes, to nevar izdarīt. Lai uzzinātu visu informāciju, mēs izmantojām mūsu mīļotā astrologa Andželas Perlas palīdzību, kas katru mēnesi mūs iepriecina ar precīzākajām un patiesākajām prognozēm.

Auns

Tradicionāli mēs sākam ar prognozi Aunam. Šajā mēnesī Venēra īpaši ietekmēs šo zodiaka zīmi. Pēc 3.decembra planēta stājas astotajā, finanšu, mājā, kas sola labu naudas peļņu. Jūs varat saņemt bonusu vai atgūt parādu, kuru jūs negaidījāt. Parasti Venēra ir patīkama planēta, kas nozīmē, ka tā dos labas ziņas.

Arī astotā māja ir tuvība un intimitāte, un Venēra pati par sevi ir mīlas planēta, un tā priecēs Aunus ar jaunu mīlestību. Visu decembrī Venēra būs astotajā mājā, kas nozīmē, ka viss mēnesis būs pilns ar pozitīvām emocijām un patīkamiem pārsteigumiem. Svētku priekšvakarā tas ir divreiz jauks.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Pēc 6. decembra situācija uzlabosies, un lietas mainīsies, tāpēc jums nevajadzētu satraukties un steigties. Decembrī Auns gribēs ceļot, un neatteikties no tā. Visticamāk, apstākļi būs par labu ceļojumiem.

Ir jaunas tikšanās iespējas, kas radīs daudz emociju un iespaidu. Decembris arī veicina jaunu zināšanu apguvi, tādēļ, ja jūs plānojat uzzināt kaut ko jaunu, tad ir pienācis laiks to izdarīt. Dzīve dos interesantas iespējas. Pēc 8. decembra ir labākais laiks, lai visas idejas un plānus īstenotu.

Vērsis

Venēra decembrī dominē pār Vērsi, un tas radīs tikai pozitīvas pārmaiņas. Attiecības segmentā īpaši ietekmēs planēta. Decembrī Vērsim ir lieliska iespēja atrast viņa mīlestību vai uzlabot attiecības ar partneri. Tas ir labs laiks, lai izveidotu un veidotu attiecības. Tomēr nevajadzīga ir steiga.

Vērsis arī decembrī varēs paveikt daudz, veikt veiksmīgus darījumus un atrisināt visas problēmas. Venēra dos naudu, bet ne Vērsim, bet viņa partneriem. Varbūt jūsu otrā pusīte saņems vēlamo darbu, nodrošinās partnerim nepieciešamo atbalstu.

Visas planētas sola Vērsim jaunas paziņas, neparedzētas tikšanās un satriecošas romances. Ļaujiet jaunajām emocijām, cilvēkiem un notikumiem nonākt tavā dzīvē, jūs to nenožēlosiet. Tomēr līdz 6.decembrim astrologs neiesaka veikt svarīgus soļus un nevajadzētu iesaistīties svarīgos darījumos, bet pēc 6. decembra notikumi būs labi.

Dvīņi

Retrograda Venēra, kas ilgu laiku neļāva lietām iet savu kursu, maina virzienu un no trešā decembra ies pareizi. Tas nozīmē, ka dzīve lēnām sāks uzlaboties. Jebkurš apjukums, nepatikšanas un problēmas tiks atrisinātas, un dzīve atgriezīsies normālā stāvoklī.

Dvīņiem jāpievērš uzmanība darbam. Ja jūs centīsieties izdarīt centienus, varat iegūt labu peļņu vai paaugstinājumu. Ja jūs meklējat darbu ilgu laiku, tad atradīsiet to decembrī. Visas aizturētās algas un prēmijas tiks izmaksātas, bet tikai pēc 3. decembra. Decembris ir labs mēnesis konfliktu atrisināšanai.

Dvīņiem vajadzētu darīt savu veselību un tīrīt ķermeni. Tas ir iemesls doties pie ārsta vai veikt citas Vese***as procedūras. Viss mēnesis būs bagāts, un tam būs nepieciešams labs Vese***as stāvoklis.

Vēzis

Decembris var būt ļoti radošs mēnesis jums. Ja jums ilgi ir bijusi kāda ideja, tagad ir laiks iemiesot to. Ir iespēja doties atvaļinājumā, kā arī vētraina romance. Vēžiem vajadzētu sagaidīt labas ziņas un sava veida papildināšanu ģimenē: tas var būt ziņas gan par grūtniecību, gan par to, ka kāds gatavojas apprecēties.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Mēnesis būs svarīgs visās darbībās. Jūs varat gaidīt labas ziņas, kā arī veiksmīgu uzņēmējdarbību. Pastāv iespēja, ka notiek kāda veida globālas pārmaiņas. Varbūt jūs nolemjat pamest savu darbu un sākt savu biznesu. Visiem uzņēmumiem veiksies.

Vēžiem jādomā par mainīgajiem paradumiem. Ja jūs, piemēram, vēlējāties atmest smēķēšanu, tagad tas ir labākais laiks. Decembris ir labs laiks, lai rūpētos par savu veselību, zaudētu svaru un attīrītu ķermeni. Decembrī viss būs jums ērti, tāpēc nebaidieties rīkoties!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment