Horo***ps 11.decembrim – kārtīgi pārdomājiet pirms riskējiet!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 11.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Veiksmīga iepirkšanās diena un izdevīgi biznesa piedāvājumi. Jūs varat veikt ilgi domāto “bruņoto kustību”, visticamāk, tas attiecas uz pārvietošanu, nekustamā īpašuma pārdošanu.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – problēmas sāks izgaist!

Vērsis

Situācija darbā, attiecības ar draugiem vai mīļais var izraisīt nopietnu vilšanos. Grūtības būs jāpārvar lepnajā vientulībā. Iznīciniet visus dokumentus (gan oficiālos, gan personīgos), izšķirojiet domas, plānus un jūtas. Īsi sakot, atjaunojiet kārtību dzīvē.

Dvīņi

Jums var piedāvāt papildu darbu. Pirms piekrītat, novērtējiet savu spēku. Šovakar ir lielisks laiks, lai apmeklētu teātri, apmeklējiet modernu klubu vai restorānu. Veiksmīga būs iepirkšanās.

Vēzis

Attiecībās ar savu ģimeni, izrādīt diplomātiju un neuztraucieties, ja jūs aizņem personīgā finanšu krīze: šīs ir pagaidu grūtības.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – būs lieliskas izredzes gūt panākumus!

Lauva

Lielākajai daļai Lauvu atkal būs jārisina lietas, kuras tika uzskatītas par veiksmīgi pabeigtām. Nu, vismaz no otrā mēģinājuma mēģiniet visu nokārtot, un tāpēc jums vajadzētu uzmanīgi nosvērt katru lēmumu.

Jaunava

Panākumi pakalpojumu sfērā, finansiālā stabilitāte un harmoniskas attiecības ar kolēģiem un mīļajiem radīs komforta sajūtu un uzticību.

Svari

Ir pienācis laiks rūpēties par formas, tonusa, imunitātes saglabāšanu. Vīriešu Svariem šodien ir ļoti labas karjeras perspektīvas.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. decembrim – nāksies paļauties tikai uz sevi!

Skorpions

Laiks ceļot, romantiskiem piedzīvojumiem, atpūtai. Bet šodien nebūs viegli strādāt. Vakarā pievērsiet vislielāko uzmanību savam mīļajam – jums tagad ir jāatbalsta un jārūpējas.

Strēlnieks

Esi uzmanīgs ar visiem dokumentiem. Ja jūs strādājat ar klientiem, izmantojiet trīskāršu modrību, lai jums nebūtu jāatbild uz daudzām tiesas prāvām.

Mežāzis

Radiet sev skaistus jauninājumus, apmeklējiet kosmetologu, iegādājieties mājas dekoru. Jūs varat sākt remontu, kas jāpabeidz līdz gada beigām.

Ūdensvīrs

Jums jāstrādā daudz, pat virsstundas. Jāpiekrīt, ka maksa pārsniegs vislielākās cerības. Ja šodien jūs atpūsties kopā ar draugiem, samaziniet alkohola daudzumu līdz minimumam.

Zivis

Pielāgojiet savu ģimenes laiku, jo īpaši jūsu dzīves partneri. Jā, situācija dienestā neļauj aiziet, un tomēr šī diena ir romantikas un maiguma pilna.

avots: vedmochka

Leave a Comment