Kādas kļūdas attiecībās visbiežāk pieļauj zvaigžņu zīmju pārstāvji?

Katrs cilvēks pieļauj kļūdas, kas raksturīgas savai zvaigžņu zīmei. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs uzturēt attiecības ar mīļajiem.

Zvaigznes un planētas ietekmē katru cilvēku savā veidā, un zvaigžņu eksperti var palīdzēt zvaigznāju pārstāvjiem izlabot daudzas kļūdas. Arī eksperti zina, cik svarīgi ir uzturēt attiecības, tāpēc iepazīstina jūs ar Zvaigžņu zīmju kļūdu prognozi. Uzziniet, kā tieši zvaigznes un planētas ietekmē jūsu uzvedību, lai novērstu nepatīkamus brīžus jūsu personīgajā dzīvē un pārtrauktu apvainot savas pusītes.

Auns

Ugunīgā zvaigznāja pārstāvji izceļas ar maigumu un patiesi mīl savus partnerus. Viņu galvenais trūkums ir viņu pārmērīgās prasības un vēlme bezgalīgi pārbaudīt partnera jūtas. Nereti Auni domā, ka viņiem nav dāvātas pietiekami patiesas jūtas, tādēļ viņi spēj aizvainot savus mīļotos ar ķēpāšanu. Asas mēles un nesavaldīgie šī zvaigznāja pārstāvji var iznīcināt attiecības tieši ar savu neuzticību un prasībām viņus mīlēt, lai nebūtu šaubu.

Vērsis

Vērši ir pieraduši pie izsvērta dzīvesveida un necenšas mainīt savu dzīvesveidu. Visbiežāk viņi ir mājas ķermeņi, tāpēc viņi var aizvainot savu dvēseles palīgu ar nevēlēšanos pavadīt brīvo laiku ārpus ierastajām sienām. Protams, viņu mīlestība pret komfortu un spēja to radīt ir valdzinoša, taču ar laiku rutīna noved pie nesaskaņām. Galvenā  šīs Zīmes pārstāvju kļūda ir nespēja piekāpties un vismaz reizēm upurēt savu vientulības mīlestību randiņa restorānā vai vienkārši pastaigai jaunā vietā.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Dvīņi

Dvīņiem ir raksturīga neuzticamība un rakstura mainīgums. Viņi nevar lepoties ar stabilitāti un ir spējīgi uz nodevību, ja viņiem ir nopietnas nesaskaņas ar partneri. Kļūda, ko pieļauj Dvīņi, ir viņu nepastāvība. Dvēseles radiniekam bieži ir grūti saprast, kas slēpjas šīs Zvaigžņu zīmes nemierīgā pārstāvja galvā, un strīdi kļūst arvien vairāk. Dvīņi bieži apvainojas un tā vietā, lai runātu, uzceļ necaurredzamu sienu, noslēdzoties no mīļotā cilvēka.

Vēzis

Vēži bieži atsakās dot savam partnerim brīvību un neapzinās, ka kļūst apsēsti. Viegli atkarīgie šī zvaigznāja pārstāvji spēj attiecības pārvērst smacējošā apskāvienā. Diez vai partnerim patiks saņemt neskaitāmas ziņas ar jautājumiem un prasībām paskaidrot, kur viņš atrodas un ar ko kopā. Vēl vienu Vēžu kļūdu attiecībās var saukt par pārmērīgu sapņošanu. To nezinot, viņi idealizē partneri un pēc tam piespiež viņu dzīvot saskaņā ar šo scenāriju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment