Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis pats sabojā savu dzīvi

Nav noslēpums, ka mēs esam savas dzīves saimnieki. Un kāpumi un kritumi ir tieši atkarīgi no mūsu zvaigžņu iezīmēm. Šī prognoze palīdzēs zvaigžņu loka pārstāvjiem nesagraut savu likteni.

Zvaigžņu zīme nosaka cilvēka turpmāko likteni. Jūsu dzimšanas datums runā par raksturu, karmisko uzdevumu, mīlestības saderību un pat norāda uz talantiem, uzvedību un svirām, lai kontrolētu savu dzīvi. Bet mēs visi varam iznīcināt savu laimi tikai vienā mirklī. Šī prognoze katram zvaigžņu loka pārstāvim atvērs acis uz iespējamām kļūdām, kas noved pie pilnīga sabrukuma un vilšanās dzīvē.

Auns

Auns iznīcina viņu dzīvi ar pārmērīgu mīlestību un bērnišķīgu naivumu. Viņi ir gatavi palīdzēt ikvienam: dalīties bēdās, pieredzē, kļūt par asaru vesti un  uzņemties visu negatīvo . Viņi bieži pavada laiku ar destruktīvām personībām, kuras tās enerģiski izmanto un iztukšo. Dīvainā kārtā Auni domā, ka tādi cilvēki viņiem ir vajadzīgi, bet tieši cilvēkiem Auns ir vajadzīgs. Galu galā šīs zīmes pārstāvji atdod savu enerģiju un rezultātā pašiznīcinās sabiedrības un vides savtīgo mērķu dēļ.

Vērsis

Vērsis ir paškontroles cietoksnis. Viņi nav pieraduši riskēt, viņiem ir vajadzīga miera un drošības piestātne. Ieradums visu izsvērt, balstoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, protams, nav netikums, taču tā nav arī bezgalīga laime. Tipiski šīs zīmes pārstāvji ir gatavi atteikties no labākā, satverot visas pieejamās iespējas. Veiksmīgs Vērsis  ir cilvēks, kurš spēja paskatīties savām bailēm acīs un samierināties ar tām.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņiem patīk melot sev. Tipiski šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji nekādās spīdzināšanas apstākļos neatzīst, ka viņu dzīve varētu būt labāka. Viņus paralizē nespēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un pārliecība, ka pašreizējais dzīves brīdis ir labklājības virsotne un labklājības Olimps. Rezultātā Dvīņi ar savām ievērojamajām spējām un dabiskajām spējām vienuviet atzīmē laiku, pie sevis kliedzot, ka labāk nevar būt.

Vēzis

Vēži iznīcina savu likteni, pat nemēģinot saprast, ko viņi sagaida no dzīves. Viņi ir gatavi atdot sevi, neko neprasot pretī. Pienāk laiks, un šīs Zīmes pārstāvji sāk brīnīties, kāpēc viss iet uz leju. Tas viss ir saistīts ar nespēju koncentrēties uz savām vajadzībām un vēlmēm. Lai Vēžiem būtu laimīga nākotne, jāiemācās dzīvot pašiem.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment