Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Dvīņi

Dvīņus raksturo neuzticamība un rakstura mainīgums. Viņi nevar lepoties ar stabilitāti un var izlikties, ja viņiem ir nopietnas nesaskaņas ar viņu partneri. Kļūda, ko Dvīņi dara, ir viņu nepastāvīgums. Otrajai pusei bieži ir grūti saprast, kas atrodas šīs Zodiaka zīmes nemierīgo pārstāvju galvā, un strīdi kļūst aizvien vairāk. Dvīņi bieži vien apbēdina un runā, un veido neaizsargāto sienu, aizverot sevi no mīļotā.

Lasi arī: Izkļūt ārā un lepoties

Vēzis

Vēži bieži atsakās dot savam partnerim brīvību un nesaprot, ka viņi kļūst pārāk obsesīvi. Viegli aizskarti, šīs zodiaka zvaigznājā esošie pārstāvji spēj pārvērst attiecības nosmakušos apskāvienos. Maz ticams, ka partneris vēlētos saņemt neskaitāmas ziņas ar jautājumiem un prasībām, lai paskaidrotu, kur viņš ir un ar ko. Vēl viena Vēžu kļūda attiecībās var tikt saukta par nevajadzīgu sapņainību. Neapšaubāmi, viņi idealizē partneri un tad piespiež viņu dzīvot saskaņā ar šo scenāriju.

Lauva

Lauvas nevēlas atklāt sevi pat tuvākajiem cilvēkiem. Uguns zīmes pārstāvji ir lepni un spītīgi, tādēļ viņi ir pieraduši vieni risināt problēmas, liekot saviem partneriem būt apgrūtinošas situācijas. Bieži vien viņi nepievērš uzmanību tam, ka viņi sāpīgi sāpina tuvus cilvēkus, aizveroties no viņiem un neļaujot viņiem palīdzēt. Šāda uzvedības kļūda var izmaksāt Lauvām attiecībās, ja viņi nemācās dalīties savās domās un pieredzē ar to, kuru viņi izvēlējās kā otro pusi.

Jaunava

Jaunavas var riebties partneriem ar savu perfekcionismu, kas robežojas ar bezjēdzību. Viņi ir gatavi “tiranizēt” pat visizturīgākos, liekot viņiem dzīvot pēc viņu principiem un nepieņemot nekādus attaisnojumus. Otrā pusē esošā lieta, var radīt dusmas Jaunavā, un jo vairāk skandālu rodas pārī, jo grūtāk ir saglabāt savstarpēju mīlestību. Jaunavām arī nevar izskaidrot, ka katram cilvēkam ir tiesības uz viņa viedokli. Ja otra puse pārāk strauji pauž nesaskaņu ar Jaunavas uzskatiem, attiecības notiks loģiski.

Lasi arī: Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Svari

Svarus kavē viņu mīlestība līdzsvarot un apspriest viņu spriedumus. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk, ja tie tiek izvirzīti pirms izvēles, un var rīkoties neglīti. Viņiem ir grūti izvēlēties vietu uz noteiktu laiku, viņiem ir šaubas par to, vai atstāt māju vispār, un būs ārkārtīgi nelaimīgi, ja tie tiks steidzināti. Pļāpīgs lēmumu pieņemšanā, pat ja tie attiecas uz atbildību par savām kāzām, apdraud attiecības un liek Svaru partneriem izbeigt saites.

Skorpions

Skorpioni spēj izjust spēcīgas sajūtas, ja viņi patiešām iemīlas savā partnerī. Viņi velta daudz laika un uzmanības otrajai pusei, bet uzmanīgi aizsargā personisko telpu, neļaujot mīļotajam pietuvoties pārāk tuvu. Tiem, kas atbilst šim zvaigznāja pārstāvim, ir svarīgi atcerēties, ka Skorpionu mīlestību nav viegli uzvarēt. Ja tu esi gatavs cietzemi rakt, sagatavojies pavadīt daudz laika un enerģijas.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži cieš no savas mīlestības piedzīvojumiem. Viņi spēj mainīt partneri, pat ja viņi nerealizē visus destruktīvos attiecību faktorus. Strēlnieka vēlme dažādot dzīvi un pievērst uzmanību neuzmanībai var būt nežēlīgs joks. Zinot to, Strēlnieks tomēr ir gatavs nodot, ja vien tas nebūtu garlaicīgi. Šīs zīmes nemierīgo pārstāvju partneriem joprojām ir jādažādo viņu mīļoto, piedāvājot viņiem jaunas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Lasi arī: Kāpēc jums nevajadzētu atgriezties pie viņa

Mežāzis

Mežāžiem bieži vien ir grūti izteikt visas jūtas, kuras viņi jūt pret mīļoto cilvēku. Šāda rakstura pazīme izraisa kļūdas uzvedībā, un partneri apbēdina Mežāžu skaudība un vēsums. Lai saprastu šīs zīmes pārstāvju izjūtas, otrajai pusei ir jāpieliek lielas pūles, jo Mežāzim ir svarīga atvērta atmosfēra. Mežāzim grūti atklāties visiem, tāpēc jūsu konstelācijas pārstāvjiem vajadzētu iemācīties izteikt savas emocijas atklāti.

Ūdensvīrs

Tipiski Ūdensvīrs rada tādas pašas kļūdas attiecībās: tās ir pārāk slēgtas un neļauj partneriem iekļūt viņu personiskajā telpā. Šīs zīmes pārstāvju noslēgšanās var maldināt par stingrību vai nevēlēšanos dalīties problēmās, kas izraisa strīdus un skandālus. Ūdensvīram ir svarīgi iemācīties uzticēties mīļotajai personai un dot iespēju otrām pusēm piedalīties viņu dzīvē.

Zivis

Galvenā kļūda Zivīm attiecībās ir saistīta ar nespēju pārvaldīt finanses. Šīs zīmes pārstāvji ir sapņaini un var dzīvot savu fantāziju pasaulē, nezinot, cik daudz viņu mīļākie gardumi ir vērti. Tie ir kā mazi bērni, kuri izmantoto, lai apmaksātu veikalā ar brošūrām un konfekšu iesaiņojumiem, neiztverot iztērēto naudu. Partneriem būs jāmācās naivās Zivis izglītot finanšu jomā, pretējā gadījumā attiecības apdraud plaisa.

Avots

Leave a Comment