Kāpēc jums nevajadzētu atgriezties pie viņa

Tu centies būt stipra, es zinu. Bet, kad jūs atgriezīsieties mājās un uzliksiet viltus smaidu, jūs gulēsiet naktī gultā un nevarēsiet pārtraukt savu prātu, lai nedomātu. Jūs nevarat neko izdarīt ar sevi un vēlaties, lai viss nebūtu tik grūti. Jūs domājat, kad viss norisinājās, kāpēc viss tik slikti.

Es saprotu, sāpes jūsu sirdī un tukšumu, ka jūs jūtaties.

Jūs skatāties savā tālrunī, uzrakstiet garas ziņas, lai tās dzēstu. Jūs sekojat ikvienam viņa solim sociālā tīklā. Jūs ļaujat viņam pilnīgi norīt jūs, un tas lēnām jūs nogalina.

Lasi arī: 6 lietas, kuras vīrieši noklusē

Viņš vairs nav cilvēks, kuru jūs kādreiz iemīlējat, un jūs nezināt, kad viņš kļuva par tādu, kuru jūs nezināt, bet jūs izmisīgi vēlaties viņu atgriezties. Jūs vēlaties, lai viss būtu tāds pats kā tas bija.

Jūs vēlaties, lai viņš saprastu, ka viņš rīkojās nepareizi. Bet viņš meklē kādu citu vainu, viņš izgāž savas dusms un viņa problēmas uz jums. Bet jūs neko nedarījāt nepareizi, jūs neesat viņa problēmu pamats – problēma ir viņā, bet viņš to nevar pieņemt. Viņš ir pārāk spītīgs, lai atzītu, ka viņš ir nepareizi rīkojies, un īpaši atvainoties.

Šādi puiši, nav pelnījuši tādu meiteni kā tu. Bet jūs joprojām iemīlējāties viņā, viņš parādīja jums savu labo pusi, un jūs nevarat pretoties. Viņš vienmēr bija tik jauks, viņš tik ļoti rūpējās par tevi, viņš tev tik daudz darīja, līdz kādu dienu tas viss apstājās. Un jūs sapratāt, ka viņš vairs nejūt to, kā jūs pret viņu izturaties.

Jūsu attiecības ir kļuvušas vienvirziena: viņš vienmēr kaut ko dara ar kaut ko, un jūs pārvietojaties uz saviem ceļiem, viss tiek sakopts.

Jūs mēģināt kaut ko darīt, jo jūs esat tāda persona, jo jums ir liela sirds. Bet viņam vienalga. Viņš nemēģina to darīt. Viņš vairs nepierāda, ka viņam ir svarīgi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada jūlijam – sievietēm šis mēnesis sniegs harmoniju

Dažreiz viņš kļūst jauks, un jūs saskaraties ar šo triku. Jūs atceraties labos laikos un paliekat. Jūs to ņemat atpakaļ, jūs ticat tam, kad viņš saka, ka viss šajā reizē būs savādāk, bet tad viss atkal atkārtojas. Viņš atkal sāk jūs apvainot un pazemot.

Un atkal sirds lūzt un sāp, bet viņam vienalga.

Jūs sakāt, ka jūs būsiet spēcīga, ka jūs neatgriezīsieties pie viņa, ka jums par viņu nav jāuztraucas.

Bet atkal jūs atgriežaties pie viņa, jo viņš ir jūsu vājums, viņš ir tik ilgi, ka jūs visi esat, un jūs baidās būt tālāk bez viņa. Bet šoreiz jūs nevarat atgriezties. Tas kļūst bīstami un patoloģiski.

Šoreiz jums jābūt stingrai, jums jābūt spēcīgai, pat ja vēlaties padoties. Jūs zināt, ka viņš nav tevis cienīgs. Jūs zināt, ka jūs esat pelnījušas to, kurš par tevi uztrauksies. Jā, jūs neesat baidījusies iepriekš, bet tas ir bailes, ka tev jāpārvar.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

Neatgriezieties pie viņa, jo bez viņa tev ir daudz labāk. Bez tā tu esi daudz drosmīgāka, laimīgāka, spēcīgāka un pārliecinošāka. Jums jāpārtrauc tas ceļš uz nekurieni. Jums ir jāļauj viņam iet uz visiem laikiem, un, lai gan tas ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, bet es uzskatu, ka varat.

Viņš tev nav pelnījis un nekad nav pelnījis – neatgriezieties pie Viņa. Tam jābūt šī ļaunā cikla beigām. Jūs to varat izdarīt.

Avots

Leave a Comment