Horo***ps 27.decembrim – esiet uzmanīgi no jaunām paziņām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 27.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Jūsu dzīves potenciāls šodien būs augsts, jūsu radošās spējas un intuīcija palielināsies. Pārmērīga enerģija var izraisīt pārpratumus, sazinoties ar darba partneriem, vai piespiest mainīt sākotnējos plānus, bet tuvas personas var sniegt labus padomus. Attiecībās ar mīļajiem ir iespējama pilnīga savstarpēja sapratne.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Šodien vislabāk ir veikt personīgās lietas un Vese***as veicināšanu. Iespējams, ka šodien jūs varēsiet veiksmīgi atrisināt radušās mīlestības problēmas. Vientuļos Vēršus gaida daudzsološas tikšanās, interesantas, bet īslaicīgas paziņas, viegli flirti. Labvēlīgu apstākļu kopums, spēja mainīt uzvedības taktiku, atkarībā no situācijas, palīdzēs pārvarēt visas grūtības.

Dvīņi

Liktenis joprojām pārbauda jūsu spēku. Zems dzīves ilgums var ietekmēt jūsu veiktspēju, izraisot uzbudināmību. Kritiskās piezīmes jūsu adresē var saasināt atmosfēru līdz robežai, tomēr jūsu praktiskā pieeja biznesam un neuzliesmošana atgriezīs attiecības pie pieņemama virziena. Saziņa ar pretējā dzimuma cilvēkiem nenozīmē panākumus.

Vēzis

Aktīva radošā diena. Vardarbīga fantāzija, bagātīgi bagātināta ar iedomību, var izraisīt apspiešanas neveiksmi vai, gluži pretēji, milzīgus panākumus. Sekojiet situācijas attīstībai un neatbrīvojiet iniciatīvu no savām rokām – šodien jūs varat sasniegt rezultātus, par kuriem esat sapņojis jau iepriekš.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Lauva

Laba diena, lai pabeigtu gadījumus, analizētu ceļojumu, sazinātos ar mīļoto cilvēku. Iespējams, ka jūsu darbību atzīmēs vadība vai partneri. Nav izslēgts, ka jauni, interesanti paziņas no biznesa kļūs par pielūdzējiem. Labvēlīga diena kolektīvai rīcībai, kopīgām aktivitātēm.

Jaunava

Pieaugošs dzīves potenciāls var pozitīvi ietekmēt jūsu personīgo dzīvi un spēju radīt pareizo viedokli par apkārtējiem cilvēkiem. Spēja viegli piedot nodarījumus atbruņos ienaidniekus un ietaupīs enerģiju jauniem sasniegumiem. Zvaigznes ir gatavas palīdzēt jums censties sasniegt visaugstākos mērķus.

Svari

Labvēlīga diena. Laba diena, lai pieņemtu atbildīgus lēmumus un rīkotos profesionālās darbības un personīgās dzīves jomā. Jums ir jāpievērš īpaša uzmanība jauniem ienesīgiem biznesa priekšlikumiem vai jauniem paziņojumiem un jāizmanto tie ar maksimālu labumu sev.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Skorpions

Uzmanieties no slepeno ienaidnieku mahinācijām. Paša vājums vai nevēlēšanās pretoties kāda cita ietekmei var aizvainot cilvēkus, kas jums ir simpātiski. Uzticieties veselam saprātam un intuīcijai. Sapnis būs priecīgs un piepildīsies.

Strēlnieks

Šodien zvaigznes ir labvēlīgas jums. Iespējams, ka nākotnes panākumiem jūs varēsiet izveidot sava veida palaišanas paliktni. Nekādā gadījumā nepārtrauciet darbu un nelieciet soli atpakaļ. Noturīga, koncentrēta virzība uz priekšu dos labu veiksmi.

Mežāzis

Iespējams, šodien biznesa tikšanās neizdosies, un visi jautājumi tiks atrisināti ar maksimālu laika un pūļu zudumu. Jūsu projektiem un plāniem ir jāpiesaista jauni cilvēki, kuru dalība kopīgā projektā dos jums peļņu.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – izvairieties no neparedzētiem tēriņiem!

Ūdensvīrs

Romantisks randiņš ar mīļoto cilvēku radīs skumjas vai novedīs pie šķiršanās. Nav izslēgts, ka tajā pašā dienā jauna paziņa dziedinās sirds brūces. Tomēr zvaigznes brīdina, ka jaunā romantika nebūs ilga – partnera negodīgas attiecības vai savstarpējs kairinājums var izraisīt skandālu.

Zivis

Neatrisinātām problēmām vai nepildītajām saistībām būs nepieciešama maksimāla aktivitāte un reakcijas ātrums. Iespējams, ka vienlaicīgi būs jārisina vairākas lietas. Dažu naivuma un muļķības dēļ jūs varat nonākt neskaidrā stāvoklī un kļūt par mērķi ļaunajiem jokiem. Problēmas ar partneri vai tuviem radiniekiem nav izslēgtas. Esiet uzmanīgi, strādājot ar cilvēkiem no pretējā dzimuma – ar tām var tikt saistītas iespējamās problēmas. Tomēr ziniet, ka visu pārpratumu cēlonis ir jūsu pašsajūta un steiga darbībās.

avots: vedmochka

Leave a Comment