Kādi istabas augi piesaistīs sieviešu veiksmi, palīdzēs atrast vīrieti un atbrīvoties no vientulības

Begonija

Daudzas sievietes šo augu sauc par skaistāko no visiem. Kad begonija uzzied, tā visu aizēno. Visiem šī auga veidiem ir stingri sievišķā enerģija, kas nekaitē vīriešiem, tāpēc tos var novietot jebkurā vietā mājā jebkurā daudzumā.

Begonija palīdz stiprināt sieviešu veselību un vairo daiļā dzimuma lepnumu. Tiek uzskatīts, ka, ja mājā ir begonija, sievietei nav nekādu dzīves grūtību, vai tā būtu vientulība vai problēmas darbā.

Ja mājās ir begonija, sievietei ir ļoti viegli pieņemt svarīgus dzīves lēmumus. Dzīve kļūst vieglāka un saprotamāka. Turklāt begonija bieži darbojas kā spēcīgs amulets pret enerģijas vampīriem , ļaunu aci un bojājumiem.

Ciklamena

Vēl viens auga nosaukums ir Alpu violītes. Tā lapu forma ļoti atgādina sirdi, tāpēc tiek uzskatīts, ka tas ir spēcīgs mīlestības talismans. Augam ir izteikta Iņ enerģija, sievišķais princips.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Ciklamena ir noderīga ikvienam, kurš meklē mīlestību. Tas palielina sievietes pievilcību, nostiprinot viņas biolauku un piesātinot to ar sievišķajiem šķidrumiem. Šis augs palīdz cīnīties ar depresiju pēc šķiršanās, palīdz vairot pašapziņu, meklēt jaunus vaļaspriekus. Alpu vijolīte ir radošās enerģijas avots. Tas palīdz pieņemt grūtus lēmumus un iegūt pārliecību.

Papildus pozitīvajiem ir arī kaitēkļu augi, kurus dažreiz labāk neturēt mājas. Tas palīdzēs atbrīvoties no nepatikšanām un naudas trūkuma, neveiksmēm un sliktā garastāvokļa. Mēģiniet turēt mājā tikai tos ziedus un augus, kuriem ir radošs efekts.