Kāds apģerba stils jums der, ņemot vēra Zodiaka zīmi

Dvīņi

Dvīņi tiek uzskatīti par milzīgu skapju īpašniekiem. Viņi ģērbjas pēc noskaņojuma, kas viņiem ļoti bieži mainās, tāpēc savā kolekcijā tur apģērbu katrai gaumei. Dvīņi nemēdz iestrēgt pie konkrēta stila, un viņi bieži vien iet uz veikalu pēc jaunām lietām. Viņu garderobē var atrast visus stilus, bet lielākā daļa zīmes pārstāvju dod priekšroku vieglam un gaisīgam audumam. Dvīņiem nav dabīga mīlestība uz spilgtiem toņiem, tāpēc, lai izceltos no pūļa, tie nelietos spilgtas krāsas. Dvīņi bieži izsaka savas emocijas caur dizaina priekšmetiem un oriģinālām rotaslietām.

Lasi arī: Šķībi zobi bērniem: kā izlabot, profilaktika, rašanās iemesli

Vēzis

Vēži novērtē brīva griezuma elegantās drēbes, izvēloties vintāžas vai klasiskās kleitas. Šīs zīmes pārstāvji cieši neievēro modi, bet spēj uzsvērt savu individualitāti, izmantojot kompetenti izvēlētu skapi. Vēži uzsver precizitāti un tīrību. No krāsām viņi izvēlas mūžīgo klasiku – melnā un baltā, kā arī pasteļtoņus. Šī zīmoga pārstāvji dod priekšroku diskrētiem rotājumiem, lai uzsvērtu viņu žēlastību. Maz ticams, ka Vēžu garderobē atradīsiet modernas un dārgas lietas, jo tie neaprobežojas ar jaunākajām tendencēm, bet paļaujas tikai uz viņu pašu garšu.

Lauva

Lauvas labi izprot modi, nekautrējas palielīties ar jaunumiem. Viņi dod priekšroku klasiskajai kombinācijai drēbēs, bet viņi var atļauties arī citus stilus. Uguns zīmes pārstāvji mil spilgtas krāsas un tie nav pretinieki izcelties starp ļaudīm ar savām aizraujošajām izpausmēm. Lauvas var noteikt uz aci, vai viņiem dotais modelis piestāv, tāpēc viņi vienmēr izskatās perfekti. Viņi ir pieraduši pie kvalitatīvām un dārgām drēbēm, tāpēc lēti veikali un zemas kvalitātes rokdarbiem apiet ar līkumu.

Jaunava

Jaunavas dod priekšroku praktiskām un funkcionālām lietām, kā arī ļauj sev valkāt visu, kas viņiem patīk. Pat tad, ja neviens cits neuzdrošinās šādiem tērpiem, Jaunava met izaicinājumus visam un ir pārliecināti, izmēģina jaunu ekstravagantu. Apvienojot spilgtus dažādu faktūru audumus, izmantojot drēbes ar daudzām kabatām – tas viss nav jaunums. Galvenais ir tas, ka viņu tēls atbilst garastāvoklim, un viss pārējais viņiem nav svarīgs. Pārstāvjiem no šīs zīmes patīk ģērbties nevainojami, tāpēc, redzēt Jaunavu saburzītā blūzē vai pleķi uz biksēm, ir vienkārši neiespējami.

Lasi arī: Kā izvēlēties izglītojošas rotaļlietas bērnam

Svari

Svari atšķiras ar konservatīvā stila drēbēm. Viņi, visticamāk, neļauj viņiem saģērbties spilgtās lietās, kas absolūti neatbilst viņu skaistuma kritērijiem. Šīs zīmes pārstāvju skapī gandrīz nav spilgtas krāsas. Svari izceļas pasteļkrāsas toņiem, kas neizraisa to kairinājumu. No drēbēm viņi izvēlas vienu, kas uzsvērs viņu cieņu un slēptu dažus trūkumus tēlā. Svari var izveidot savu unikālo stilu, kas pastāv ārpus laika un vienkārši nevar kļūt novecojis.

Skorpions

Skorpioniem būt modē ir dzīvesveids. Šīs zīmes pārstāvjiem ir izsmalcināta garša. Tiem nav svešs orģinālas ģērbšanās stils – apģērbu mīl, kas pieguļ figūrai. Skorpioni mīl cilvēku uzmanību, tāpēc viņi vispirms ir eleganti. Papildina ar sudraba rotaslietām savu tēlu. Priekšroka tiek dota spīdīgiem audumiem un elastīgiem materiāliem, kas tiek prasmīgi izmantoti, lai izveidotu perfektu tēlu. Skorpioni bieži vien izvēlas klasiskās drēbes, kas nekad neiziet no stila.

Strēlnieks

Uguns elementa pārstāvji dod priekšroku modes dizaineru drēbēm. Bieži vien Strēlniekus pūlī var aprēķināt no aizraujoša apģērba, kas lielākajā daļā cilvēku var atšķirties no apģērba. Radošs pēc savas dabas, Strēlnieks var būt apģērbts nedaudz rupji, bet tajā pašā laikā ir pievilcīga harizma. Šīs zīmes pārstāvji dod priekšroku dārgiem kvalitātes audumiem, tāpēc viņi reti pērk drēbes no sintētiskās šķiedras.

Lasi arī: Mālpils muižā apskatāms fotostāsts par Latvijas privāto muižu likteņiem

Mežāzis

Mežāži nav pieraduši būt uzmanības centrā, tādēļ visbiežāk dod priekšroku negreznai klasikai. To stilā nav pretenciozu detaļu, tomēr tēls vienmēr ir pabeigts un uzsver visas tēla priekšrocības. Mežāzis var būt apmierināts ar vairākām lietām, tāpēc viņiem nav liela skapja. Nevēloties izcelties, šīs zīmes pārstāvji prasmīgi izmanto tumšas auduma nokrāsas, kas palīdz uzturēt komfortu un mieru. No rotaslietām viņi izvēlas augstas kvalitātes rotaslietas, dažkārt pat antīkas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri mīl savu oriģinalitāti un bieži vien izvēlas drēbes, izceļoties ar ekstravaganci. Viņi var pelnīti pieprasīt vispopulārāko cilvēku lomu, kas vēlas šokēt citus. Ekstravagance burtiski dzīvo viņu asinīs, tāpēc Ūdensvīri nepirks nevajadzīgas drēbes. Viņu gaume pārsniedz modi, jo tie rada sev tādu stilu, kas vislabāk atbilst viņu izcilam raksturam. Starp Ūdensvīra vēlmēm ir bezgaumīgas krāsas, spīdīgi un elastīgi audumi, oriģinālas kurpes, daudz piekariņu un aproces.

Zivis

Zivis ir diezgan strīdīgas, tāpēc apģērbā bieži vien izvēlas brīvu stilu. Mīlestība pēc komforta dod Zivīm spēcīgu priekšrocību: viņi pret savu gribu nevilks modes lietas, kas var kavēt brīvu kustību. Nosaukt Zivis par modes sekotājiem ir grūti, bet tomēr izvēlas skaistu un maigu tēlus, kas uzsver skaistumu. No šīs zīmes pārstāvju iecienītākajām krāsām ir smalki rozā, violetas, smaragds, zilas, tirkīza nokrāsas. No spilgtām krāsām Zivis nav sajūsmā, tādēļ ālavas krāsas maz ticams, ka pievērsīs viņu uzmanību.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment