Kāds kaķis tu esi sakaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva – kaķis ar karaliskiem ieradumiem

Lauva ir karalis kaķis. Viņam patīk vide, uzmanība un uzslavas. Ir vērts teikt “mjau”, jo visi uzreiz sāk mirgot viņa priekšā. Šis ir īsts saimnieks mājā, kurš savas dāsnuma un žēlastības dēļ ļāva cilvēkiem dzīvot sev blakus. “Pabaro mani un samīļo!” – tā tas ir nolasāms viņa acīs.

Jaunava ir pieklājīgs kaķis

Jaunava parādās kā veikls un pieklājīgs kaķis. Augstas ainavas no skapjiem mājā un izmētātas saimnieka čības, ar kurām var izklaidēties ne viņam. Šķiet, ka viņš ir atbildīgs par tīrību un komfortu mājā, un viņš nekad neprasīs uztura bagātinātājus, jo rūpējas par savu veselību un figūru.

Svari – kaķis ar aristokrātiskiem ieradumiem

Šis kaķis izceļas ar savu skaistumu un kungiem ieradumiem. Izvēlīgs, daudz zina par pārtiku. Patīk pievērst sev uzmanību. Viņš ļoti novērtē savu izskatu un rūpīgi to uzrauga. Tas spēlē galvenokārt naktī, kamēr neviens neredz, jo tas nav karalisks bizness – skriet, kost un skrāpēt.

Skorpions – filozofs kaķis

Skatoties uz šo kaķi, rodas iespaids, ka viņš nācis no apburta meža, kur ilgu laiku dzīvojis kopā ar burvi. Šis ir kaķis filozofs, kuram patīk sēdēt mājas ērtākajās vietās un domāt par dzīvi. Jums ir jāuzmin viņa vēlmes, jo viņš nekad neizrādīs, ka vēlas nozagt desu no galda.

Strēlnieks – kaķu mednieks

Strēlnieka kaķis izskatās ļoti kareivīgs. No viņa baidās visi suņi, putni un pat kaimiņu tarakāni, jo viņš pasargā savu māju no nelūgtu viesu iebrukuma. Ar citiem viņš ir draudzīgs, prot uzmundrināt. Taču viss mainās, kad viņš jūt, ka māju apdraud apokalipse kādas dzīvas radības iebrukuma veidā. Viņš savu teritoriju nevienam neatdos.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Mežāzis ir gudrs kaķis

Šim kaķim ir patiesa kaķa cieņa. Viņš ir gudrs, nav uzbāzīgs. Viņš murrā nedēļas nogalēs un tad, ja izdodas izpildīt žurku ķeršanas plānu. Emocionāli atturīga un ļauj glāstīt sevi tikai tuvākajam.

Ūdensvīrs ir kaķis ar piedzīvojumiem

Šis kaķis vienmēr ir piedzīvojumā. Viņam vajadzētu kļūt par kuģa kaķi un kuģot pa okeāniem vai lidot kosmosā un pētīt mēnesi. Bet nē! Viņam jāpaliek mājās un jāpilda mājdzīvnieka loma. Lai gan pat mājās viņš atradīs, ko izklaidēties. Kāpēc vanna nav okeāns un mikroviļņu krāsns nav kosmosa lidmašīna?

Zivis – mākslinieks kaķis

Šim kaķim ir laba garīgā organizācija. Viņa murrāšana  ir kā dziesma vai dzejolis. Viņš uzstāsies Kuklačova cirkā. Jau tur viņš būtu parādījis visus savus talantus! Šīs zīmes kaķis ir ļoti jūtīgs – jūs nevarat uz viņu dusmoties un rāt, jo viņa atriebība izlīs uz jūsu kurpēm ar tālu no murrājošām dziesmām un dzejoļiem.

Leave a Comment