Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam, stāsta, ka nedēļa būs piedzīvojumiem bagāta. Daži nozvaigznājumiem saskarsies ar spēcīgām kaislībās un kārdinājumime mīlas frontē. Ir vērts atzīmēt, ka mīlestības prognozes padomu ievērošana palīdzēs novērst strīdu un pārpratumus attiecībās. 

Auns

Jau pirmdien, kā liecina mīlestības prognozes, vientuļie vīrieši un sievietes varēs iepazīties ar perspektīvu rokas un sirds pretendentu. Iepazīšanās notiks negaidīti. Kāds uzrakstīs ziņu sociālajā tīklā, bet citi satiksies turpat uz ielas vai rindā pie veikala. Mīlestības zīmēm, pēc mīlas prognozes, šonedēļ vairāk laika jāvelta otrajai pusītei. Patīkamas SMS, zvani un randiņš – tas viss ir tik vajadzīgs mīļotajam. Ģimenes zīmēm ir jāuztur aizraušanās ar romantiskiem pārsteigumiem un intimitātes dažādību.

Tieši mīlestības prognozes Aunam kļūs par īstu “glābiņu”. Zvaigznes norāda, ka mīļotājiem nedēļas vidū būs kārdinājums grēkot ar kādu izskatīgu puisi vai meiteni. Ja Auni vīrieši un sievietes klausās zvaigžņu mīlestības ieteikumus, viņi var izvairīties no stulbas kļūdas. Ir ļoti svarīgi (kā uzskata arī Pāvels Globa) mēģināt distancēties no vēlmju un kaislību objekta. Ja zvaigžņu zīme laulības pārkāpšanas vietā dosies uz randiņu ar mīļoto cilvēku, tā spēs saglabāt trauslu savienību.

Nedēļas nogalē, kā liecina mīlas prognoze, pārī visas kaislības norims. Šo laiku noderēs pavadīt kopā ar otro pusīti. Tiem, kuriem vēl nav mīļotā cilvēka, svarīgi nesēdēt mājās un nemocīt sevi. Saskaņā ar prognozi, šī konkrētā nedēļa kļūs izšķiroša svarīgai tikšanās reizei. Uguns zīmei pietiek aiziet uz ballīti un satikt kādu svešinieku.

Vērsis

Vientuļais Vērsis būs pateicīgs zvaigznēm par romantisku tikšanos, kas notiks šonedēļ. Viņiem ir lemtas neaizmirstamas sajūtas un mīlestības uztraukums, ko izraisa partneris. No nesenās pasivitātes nebūs ne miņas. Prognoze vēsta, ka Vērsis būs spējīgs uz vardarbīgiem un kaislīgiem varoņdarbiem Mīlestības vārdā.

Sievietei Vērsis šonedēļ labāk izprast sevi. Ir sakrājies pārāk daudz neatrisinātu jautājumu ar partneri, kas var izraisīt mīlas savienības sarežģījumus. Prognoze iesaka par visu runāt atklāti un izteikt savas pretenzijas tikai pēc tam, kad sapratīsi, ko viņi no tevis vēlas. Un nesteidzieties ar secinājumiem. Īslaicīgs vēsums nenozīmē, ka ir pienācis laiks pārtraukt attiecības.

Mīlestības prognoze vīrietim Vērsim, veidojas labvēlīgi attiecību attīstībai. Viņu ieskauj mīlestība un rūpes, izvēle tiek respektēta un visos iespējamos veidos veicināta. Zvaigznes iesaka šajā periodā pieņemt nopietnus lēmumus, kas pacels tevi jaunā līmenī.

Līdz nedēļas beigām, saskaņā ar prognozi, loģika ņems virsroku pār Vērsi. Viņam būs tendence pieņemt pārdomātus lēmumus un uzņemties lielāku iniciatīvu. Kopīgas attiecības ar mīlas partneri būs lemtas panākumiem. Vientuļš vīrietis Vērsis īpaši var sajust kaisles uzliesmojošo enerģiju. 2 nedēļas viņu sagaida patīkama iegremdēšanās smalkajā jūtu pasaulē.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Dvīņi

Iekarot sev tīkamā objekta sirdi, pēc mīlas prognozes, Dvīņiem nebūs viegli. Zvaigznājam būs jāieslēdz viss savs šarms. Mīlestības prognoze iesaka Dvīņiem pievērst uzmanību tiem vīriešiem (sievietēm), kuri paši izrāda interesi. Šajā gadījumā būs vieglāk uzsākt romantiskas attiecības. Nedēļas vidū kolēģis pievērsīs uzmanību stihijas Gaiss pārstāvjiem. Ir jēga kopā izdzert tasi kafijas un labāk iepazīt vienam otru.

Iemīlējušām zvaigžņu zīmēm ir svarīgi ievērot šādus ieteikumus:

  • Pirmdien un otrdien mēģiniet kaut ko nedaudz paspilgtināt. Nākamo nedēļu pāra intīmajā sfērā valdīs harmonija, ja abi partneri būs gatavi eksperimentiem.
  • Ļaujiet savam mīļotajam būt kopā ar draugiem trešdien vai ceturtdien. Mīlestības prognoze brīdina, ka ir svarīgi reizēm atvēlēt izredzētajam nedaudz brīvas vietas, lai abiem partneriem būtu laiks atpūsties.
  • Mīlestības prognoze liecina, ka partneriem noder nedēļas nogalē sarīkot romantiskas vakariņas. Tikšanās var notikt gan mājās, gan restorānā.

Vēzis

Zvaigznes šonedēļ nav pārāk laipnas pret Vēža zīmes ģimenes pārstāvjiem. Viņiem ir lemtas nelielas vilšanās, atbalsta trūkums un pārpratumi. Bet Pāvels Globa apgalvo, ka no nopietnām sekām var izvairīties, ja pareizi iestatīsities. Šīs zīmes vīriešiem un sievietēm ieteicams nepieķerties mīlas partnera vārdiem un neinterpretēt darbības bez sarunas. Diemžēl Vēžiem šonedēļ tā ir izplatīta parādība. Prognoze saka, runājiet atklātāk ar izvēlēto, lai gan dažreiz jūs to nevēlaties.

Guļamistabā Vēžus, gluži pretēji, pārņems īpašs jutekliskums. Viņi centīsies kompensēt morālos pārdzīvojumus gultā ar mīlas partneri. Dažus ļoti pārsteigs glāstu atjautība un izsmalcinātība.

Prognoze iesaka zvaigznājam dienu pavadīt mierīgi un vakarā ieturēt romantiskas vakariņas. Izredzētais novērtēs gatavošanos un sapratīs, ka blakus ir viena no zvaigznāju labākajām zvaigžņu zīmēm. Tikai nepārcentieties. Dariet to ar gaumi un elegantu vienkāršību.

Mīlestības prognoze Vēzim nākamnedēļ krasi mainīsies. Mīksto jutekliskumu nomainīs azartspēļu degsme un vēlme uzvarēt. Tas mīlas partneri nedaudz atbaidīs, bet Vēži spēs kontrolēt situāciju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment