Kāds kaķis tu esi sakaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Rindiņa no dziesmas “Iespējams, nākamajā dzīvē, kad es kļūsu par kaķi” liek uzdot jautājumu: kāds kaķis tu būtu iepriekšējā dzīvē? Mīļi murrājošs kaķis, klaiņojošs kaķis vai žurku ķērāju mednieks? Vai varbūt mājas kaķene, kas vairākas dienas guļ uz dīvāna? 

Nav jāgaida nākamā dzīve, un vēl jo vairāk, lai kļūtu par kaķi, zvaigžņu eksperti katru zvaigžņu zīmi prezentēja kaķa formā.

Izlasi un atpazīsti sevi savā prototipā!

Auns ir enerģisks kaķis

Auns kļūtu par skaistu, pūkainu un staltu kaķi. Jūs nevarat nemīlēt šo kaķi! Tiesa, reizēm viņš grauj visu apkārt, skrāpē sienas un lec pa skapjiem. Viņš atzīst vainu par savām kaķu palaidnībām, taču reti kad labojas. Maz ticams, ka mīļotais saimnieks neikāps čībās sūdos, bet viesi laipni gaidīti.

Vērsis – kaķis ar lielo burtu

Vērsis prognozē personificē īsto mājas kaķa tēlu. Lielāko dienas daļu viņš pavada guļot uz dīvāna vai pie savas bļodas. Kā likums, pieaugušā vecumā šāds kaķis pieņemas svarā un kļūst kā liels rotaļu lācītis. Viņš viegli atrod kopīgu valodu ar bērniem un var izturēt pat astes un ūsu raušanu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Dvīņi – kaķis, ar kuru jums nebūs garlaicīgi

Šī kaķa enerģija ir nedaudz pāri. Viņš atradīs kopīgu valodu ar jebkuru citu mājdzīvnieku – iemācīs papagailim runāt un sunim ņaudēt. Sabiedrisks, zinātkārs un aktīvs. Dažreiz viņa vēlme pēc kaut kā jauna un zinātkāre noved pie sliktām sekām. Dvīņu kaķis drosmīgi kāpj veļasmašīnā vai cepeškrāsnī, nedomājot par to, kas varētu notikt.

Vēzis ir vismīlīgākais kaķis

Šis kaķis novērtē mājas komfortu un mīl savus saimniekus. Viņš labprātāk vēro viesus no dīvāna apakšas vai no skapja augstuma. Nav vērts viņu aizvainot – viņš var tikt aizvainots un pēc tam atriebties, uzliekot savu biznesu īpašniekam čībās. Kopumā šis ir draudzīgs kaķis, kurš dzīvo pēc principa: kā viņi izturas pret viņu, tā viņš izturas pret pārējo.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment