Kaķi mājā: veiksme vai lāsts

Pret kaķiem vienmēr ir bijusi atšķirīga attieksme. Dažiem viņi bija dievība, bet citi uzskatīja viņus par velna palīgiem.

Lai kā arī būtu, šodien mēs varam droši teikt, ka kaķis mājā ir jūsu enerģētiskā aizsardzība un jūsu veselības un ilgmūžības avots.

Kaķu labvēlīgā ietekme uz cilvēka ķermeni jau sen ir pierādīta. Zinātnieki secinājuši, ka nāves risks no sirdslēkmes un insulta kaķu īpašniekiem samazinās par 30%.

Vai tas nozīmē, ka kaķiem ir dziedināšanas spējas? Dažos veidos tā ir taisnība. Pastāv viedoklis, ka tā mērķis ir atkarīgs no kaķa krāsas.

Melnie kaķi spēj absorbēt cilvēka un viņa mājas negatīvo enerģiju. Gaišas krāsas kaķi ir apveltīti ar spēju uzlādēt māju ar pozitīvu enerģiju.

Kaķi ir mūsu mājas dziednieki. Ja jūtaties saspringta, satraukta, fiziski un emocionāli nogurusi, sāp galva vai vienkārši ir slikts garastāvoklis, atliek tikai paņemt savu kaķi, samīļot to un aprunāties ar to.

Pēc tam jums būs daudz vieglāk. Dažreiz kaķi paši jūt sabojāto enerģiju, kas nāk no cilvēka. Tad viņi paši nāk pie viņa un sāk atņemt no viņa visu negatīvo.

Daži kaķu īpašnieki pastāvīgi sūdzas par savu dīvaino uzvedību. Gadās, ka kaķis, kas kopš bērnības pieradis pie pakaišu kastes, sāk iezīmēties noteiktā vietā.

Jums nevajadzētu sodīt kaķi par to un lauzt savas smadzenes par to, kāpēc viņš tā dara. Parasti kaķi sajūt negatīvās enerģijas uzkrāšanos noteiktā vietā.

Parasti šis negatīvisms nāk no noteiktas personas. Šeit rodas viss netīro apavu, segu un somu iemesls. Kaķis it kā brīdina cilvēku par viņa negatīvo emocionālo noskaņojumu un mēģina neitralizēt problemātisko enerģiju.

Lasi vēl: Lelles: ar ko ir bīstamas nekaitīgu bērnu rotaļlietas

Neuztraucieties par to, cik grūti kaķiem ir tikt galā ar cilvēka negatīvo enerģiju. Patiesībā kaķi atņem negatīvo enerģiju tikai pēc savas gribas.

Un viņi to dara tā, lai nekaitētu viņu enerģijas bilancei. Tādējādi, atņemot cilvēkam negatīvismu, kaķis viņa veselībai nemaz nekaitē.

Papildus ārstnieciskajām īpašībām kaķi spēj paredzēt nākotni. Ir daudz gadījumu, kad kaķi brīdināja savus saimniekus par draudošām briesmām.

Tādējādi cilvēki brīnumainā kārtā izglābās no ugunsgrēkiem, plūdiem un citām briesmām. Šie četrkājainie ūsainie draugi spēj asi sajust dabas katastrofas, iebrucējus un tumšo spēku klātbūtni.

Tomēr, neskatoties uz to visu, kaķis var ienest mājā arī bēdas. Nenovērtējiet viņus par zemu un uzskatiet tos par nesaprātīgiem radījumiem.

Ja jūs labi izturaties pret savu kaķi un nekaitējat tam, reakcija būs tāda pati. Taču, ja dzīvnieks mājā nejūtas ērti, nemitīgi kož un skrāpējas, tad der padomāt par to, vai šāda uzvedība nebūt nav nejauša.

Kaķis jūt cilvēka auru, viņa attieksmi pret viņu un cenšas sevi aizstāvēt. Pastāv daudzi uzskati, ka, ja cilvēks nodara pāri kaķim, viņš sevi nolemj nosodījumam.

Vai jūs domājat, ka kaķiem ir tik spēcīga ietekme uz cilvēkiem? Pastāstiet mums par saviem mājdzīvniekiem: kā viņi palīdzēja jums tikt galā ar stresu un negatīvismu?

Leave a Comment