Lelles: ar ko ir bīstamas nekaitīgu bērnu rotaļlietas

Dažu veidu rotaļlietas var būt bīstamas bērnam. Šajā rakstā mēs nestāstīsim par materiālu kvalitāti, ražošanas tehnoloģiju un bērnu rotaļlietu toksicitātes pakāpi.

as viss, protams, apdraud bērna ķermeni. Šodien mēs runāsim par rotaļlietu enerģijas bīstamību.

Ir vērts iedziļināties pagātnē, lai saprastu, kā rotaļlietas var ietekmēt bērnus. Senatnē rotaļlietu, precīzāk, lelli izmantoja ne tikai rotaļām, bet arī burvestībām.

Ar lelles palīdzību bija iespējams apburt cilvēku, nosūtīt lāstus un uzvilkt ļaunu aci.

Daudzi domā, kādu ļaunumu var nodarīt parastā veikalā pirkta rotaļlieta, jo bērnu preču ražotāji taču nav burvji un viņiem nav pamata kādu apburt?

Tas viss ir taisnība, bet, ja atceraties psiholoģiju, tad, spēlējoties ar lelli, bērns neapzināti salīdzina sevi ar to. Izrādās, ka spēles laikā starp bērnu un rotaļlietu veidojas spēcīga enerģētiskā saikne.

Tagad iedomājieties, ja jūsu bērns pazaudētu savu lelli? Rotaļlieta, kas nonāk nepareizās rokās, nezaudē kontaktu ar savu bijušo īpašnieku, un tas noved pie tā, ka svešinieka enerģija, kas var būt arī negatīva, caur rotaļlietu ietekmē bērnu.

Lasi vēl: Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: daudziem šis būs liktenīgs periods!

Turklāt briesmas ir tiem bērniem, kuri spēlējas ar rotaļlietām populāru multfilmu ļaundaru formā. Šīs rotaļlietas jau acīmredzami nes negatīvu enerģiju, kas var kaitēt bērnam.

Papildus aizkaitināmībai, nepaklausībai un sliktai apetītei būs arī citas sekas – aktivitātes un intereses par dzīvi zudums.

Jums arī jāzina, ka šķietami nekaitīgas rotaļlietas (zaķi, lāču mazuļi un tamlīdzīgi) bērnam var būt īsti enerģijas vampīri.

Pērkot bērnam rotaļlietu, izvēlieties tās, kas visvairāk līdzinās to oriģināliem. Citiem vārdiem sakot, izvairieties no spilgtām krāsām un krāsām, neskaidrām detaļām un nevajadzīgiem elementiem.

Piemēram, nevajadzētu ļaut bērnam spēlēties ar sarkano zaķi vai lelli, kuras acis aizņem pusi no viņa galvas. Spēlējoties ar šādām rotaļlietām, bērns zaudēs spēku un aktivitāti, kas var izraisīt pat nopietnas slimības.

Dodiet priekšroku rotaļlietām, kas izraisa tikai pozitīvas emocijas. Katram laikam bērnībā bija sava mīļākā rotaļlieta, kas glabāja visus viņa noslēpumus un bija viņa labākais draugs grūtos laikos.

Šādas rotaļlietas uz visiem laikiem paliek mūsu talismani un glabā ne tikai daļiņu bērnības, bet arī daudz pozitīvas enerģijas. Pārliecinieties, ka arī jūsu bērnam ir šāds talismans.

Leave a Comment