Kāpēc kaķis jauc pakaišu kasti ar sava saimnieka gultu?

Padoms

Tīrība ir vissvarīgākā, tāpēc kaķi otrreiz neiet uz netīro pakaišu kasti. Viņiem ir ļoti jutīga oža, un, ja paplāte ir netīra, kaķis var sēdēt tai blakus vai kaut kur stūrī. Un, lai būtu skaidrs, ka viņa pakaišu kaste nav iztīrīta, kaķis nenoniecinās sava saimnieka gultu.

It īpaši, ja jums ir divi kaķi, jums ir jāpārliecinās, ka tiem ir atsevišķas paplātes un abi ir tīri. Bieži vien kaķi kļūst nerātni, kad kāds cits izmanto viņu tualeti un var dot “netīru mājienu” aiz atriebības un atkal paiet viņiem garām.

Lasi arī: Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Bailes

Kaķi var baidīties no jebkā, bet gadās, ka viņi nesadzīvo ar jauniem mājdzīvniekiem. Vai otrādi, kaķis, kurš tika ievests mājā, kurā jau dzīvo suns, būs nervozs un slēpsies. Šajā gadījumā mēģiniet izveidot nomaļus kaķēnam. Tādā veidā viņš var paslēpties un novietot tualeti tālāk no suņa.

Uzmanību

Neskatoties uz neatkarību un mīlestību pret personīgo telpu, kaķiem joprojām pietrūkst saimnieku. Mēģiniet dot savam mājdzīvniekam vairāk brīvā laika. Spēlējiet, mīliet, pabarojiet. Ja kaķis jūt, ka viņu mīl, viņš nekad nesajauks māju, lai piesaistītu jūsu uzmanību.

Tātad, mēs redzam, ka visa būtība ir uzmanības trūkums, nevis tikai kaķa raksturs. Tik jūtīgs, inteliģents dzīvnieks nekad neko nedarīs par velti. Vienmēr ir iemesls, kā jūs domājat? Esmu pārliecināts, ka jūsu kaķis ir mīlestībā un pieķeršanās.

Leave a Comment