Es tevi mīlu, lai gan tu neesi mans tips: 3 veidu vīrieši, kas saista tevi ar sevi, “noplicinot” pašcieņu

Mūsu viedoklis par sevi bieži veidojas dialogā ar citiem cilvēkiem. Kā likums, ar tiem, pret kuriem jūtam romantisku pieķeršanos.

Bieži vien, satiekot interesantu vīrieti, sieviete nevar uzreiz novērtēt visas viņa priekšrocības un trūkumus. Tas ir saprotams: iemīlēšanās, tie paši tauriņi vēderā un vēlme patikt šobrīd ir svarīgāki par kopīgās nākotnes plāniem un pašu garīgo veselību.

Tomēr, pēc psihologu domām, pirms katra randiņa jāpatur prātā noteikts noteikumu kopums, kas ļaus izdarīt saprātīgu izvēli vai pat izvairīties no traģēdijas – paša objektīvās pašcieņas npoplicināšanas. Psihologi ir identificējuši trīs vīriešu tipus, kuri negatīvi ietekmē tevi un mani.

Lasi arī: Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Tātad, pirmie sarakstā ir vīriešu agresori. Šis bīstamais tips ne tikai liks šaubīties par savu pievilcību, bet burtiski var padarīt jūs traku. Turklāt sākumā meitenes domā, ka jauneklis vienkārši “nav tāds kā visi” un pamana to, ko citi neredz. Piemēram, viņš izsaka komplimentus par taviem šķietamajiem trūkumiem (“Tu esi tik ļoti pieņēmusies svarā, man ļoti patīk!”, “Tu vispār nevari uzklāt kosmētiku, bez grima ir daudz labāk!”, “Es tevi mīlu, lai gan tu neesi mans tips”). Šāda aizplīvurota kritika tevī rada bailes, ka vairs nevarēsi satikt vīrieti, kurš mīlēs un pieņems visus tavus vaibstus.

Šādi vīrieši bieži izceļas ar savu īpašo mīlestību pret skandāliem, kāršu izrēķināšanos un pat uzbrukumu. Lai gan vēl biežāk viņi vienkārši izrāda pārmērīgu aizsardzību un pieprasa tūlītēju “paldies” par saviem labajiem darbiem. Ar viņiem ir gandrīz neiespējami strīdēties, un nemaz nav vērts viņus pārliecināt. Labāk vienkārši aiziet.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment