Kāpēc mēs esam nelaimīgi

Kā atbrīvoties no nelaimēm un problēmām

Pirmais solis : sāciet dzīvot saskaņā ar noteikumiem. Haoss ir labs, bet kārtība vēl labāka. Visums tiecas pēc sairšanas un haosa, bet cilvēkos vēlas redzēt pretējo. Ievērojiet dienas režīmu, ēdiet pareizi un mēģiniet nepadoties sliktiem ieradumiem.

Otrais solis: sāciet vingrot. Attīstīt labus ieradumus. Tas aizņem tikai 20 līdz 30 dienas. Tālāk tava dzīve mainīsies uz labo pusi, jo ķermenis un dvēsele pieradīs pie viena ritma un saplūdīs vienotā veselumā, dzemdējot veiksmi ap tevi. Nelaime pamazām izzudīs.

Trešais solis: cilvēku enerģētiskie lauki krustojas un mijiedarbojas, tāpēc centieties neatrasties blakus tiem, kas ir negatīvi noskaņoti. Ja tev kāds cilvēks nepatīk, viņš tev radīs neērtības.

Ceturtais solis: izmantojiet aizsargājošus talismanus no ļaunas acs un bojājumiem. Tas var būt apburti gredzeni vai akmeņi ar spēcīgu enerģiju. Izvēlēties kādu palīdzēs ezotērikas speciālists. Jūs  pats varat izveidot šādu šarmu no pavedieniem.

Lasi arī: Ceļš uz harmoniju: kā pārstāt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma

Lasi arī: Vīramātes-tirānes vainas dēļ es pameta vīru, tagad viena audzinu divus bērnus, lai viņu neredzētu

Piektais solis: sakārto savas domas. Uzstādi sev kādu sasniedzamu, bet grūtu uzdevumu, kura īstenošana soli pa solim parādīs, ka vari paveikt ko svarīgu vai skaistu. Ļaujiet savam hobijam pievērst sev uzmanību. Pierādi sev, ka dzīve ir interesanta.

Ievērojot visus svarīgos noteikumus, jūs varat ne tikai pārdzīvot nelaimes, bet arī pilnībā atbrīvoties no tām. Protams, dzīvē gadās vilšanās pilnas situācijas, taču jāiemācās abstrahēties no negatīvā, izmantojot neveiksmes kā dzīves pašmācības veidu.

Jūsu pārliecība palīdzēs jums pārvarēt pat vispārīgas negatīvas programmas. Dzīvo katru dienu un neļauj negatīvai enerģijai ielauzties tavā dzīvē, neļaujot tev virzīties uz laimi. Nelaimēm un neveiksmēm vajadzētu mums mācīt tikai to, ko mēs vēl nezinām par dzīvi, nevis pavadīt mūs dienu no dienas. Katrs no mums ir pelnījis dzīvot ar smaidu uz lūpām, tāpēc satver visu savu gribu dūrē un pasaki sev, ka vari kļūt laimīgāks.

Leave a Comment