Kāpēc nedrīst skaitīt naudu pēc saulrieta, un vēl 7 lietas, kas jādara pirms saulrieta

5. Iznest miskasti. Ir zīme: ja jūs vakarā vai naktī iznesat atkritumus, jūs piesaistīsiet skaudīgu cilvēku un tenku uzmanību. Šādas personības var sabojāt daudz likteņu, attiecību un karjeras, tāpēc nekārdini likteni kārtējo reizi, esi pacietīgs ar atkritumu iznešanu līdz rītam.

6. Paskatīties spogulī. Saskaņā ar slāvu zīmēm tieši naktī atveras vārti uz citām pasaulēm, kur valda ļaunie gari un kurp dodas mirušie. Spogulis ir īsts portāls, tajā naktī ieskatoties, var redzēt ļaunos garus. Un jo vairāk jūs skatīsities, jo stiprāki viņi kļūs, barojoties no jūsu enerģijas, kas var palīdzēt viņiem pamest citu pasauli un iedzīvoties jūsu mājās.

7. Noskaidrot attiecības. Tiklīdz saule ir norietējusi, mēģiniet nekonfliktēt. Tumšā laikā runājot sliktus vārdus, tu sagādā sev veselu kaudzi problēmu. Katrs lāsts uzreiz atspoguļojas enerģijā, un efekts nav uzreiz pamanāms – tam ir tendence uzkrāties. Eksperti iesaka neaizmirst, ka līdzīgs piesaista līdzīgu. Vakarā izskaidrojot attiecības, jūs kļūstat par īstu ļauno spēku magnētu negatīvismam un nepatikšanām.

Lasi arī: Pravietiskais burvis ieteica izmest šo objektu no mājas, kas izsūc tavu enerģiju

8. Atstāt netīros traukus izlietnē un nažus uz galda. Vakarā, izejot no virtuves, pārbaudiet, vai uz galda nav atstāti netīri trauki vai nazis. Regulāra apdomība palīdzēs pasargāt sevi no kaitējuma. Mūsu senči uzskatīja, ka uz nakti atstāti naži un netīri trauki apvaino un biedē mājas gariņu. Viņš var satraukties un radīt nepatikšanas.

Daudzi cilvēki nebeidz būt pārliecināti, ka zīmju neievērošana var maksāt dārgi. Šausmīgas zīmes ir pelnījušas īpašu uzmanību, jo, tās pārkāpjot, jūs riskējat apdraudēt savas lietas.

Leave a Comment