Kāpēc nedrīst skaitīt naudu pēc saulrieta, un vēl 7 lietas, kas jādara pirms saulrieta

Diennakts tumšais laiks ir mistisks un noslēpumains laiks. Mūsu senčiem bija pilns saraksts ar to, ko nedrīkst darīt pēc saulrieta, lai nesagādātu sev nepatikšanas. Ir svarīgi atzīmēt, ka daudzas lietas no šī saraksta tiks ievērotas līdz šai dienai.

Nakts ir visnoslēpumainākais diennakts laiks. Kopš seniem laikiem cilvēki ticēja, ka tieši nakts aizsegā notiek visbriesmīgākās lietas, apkārt staigā ļaunie gari un dara visādus netīrus trikus. Protams, mēs krēslas iestāšanos neuzskatām par kaut ko īpašu, un daudzi cilvēki ir pilnīgi skeptiski pret dažādām zīmēm un māņticībām. Tā ir katra paša izvēle. Bet jebkurā gadījumā nebūs lieki klausīties savu senču pieredzi: kas zina, varbūt tas mainīs jūsu dzīvi uz labo pusi.

1. Saskaitīt un pārskaitīt naudu pēc saulrieta. Šī pārliecība joprojām tiek uzskatīta par ļoti svarīgu līdz šai dienai. Tiek uzskatīts, ka nakts ir ļauno garu valstība. Naktīs pasaulē iznāk viss sliktais, kas negatīvi ietekmē naudu. Tāpēc pieņemts jebkuru naudas jautājumu izlemšanu atlikt līdz rītam. Pretējā gadījumā pastāv risks piesaistīt finansiālas grūtības, lielus parādus un lielus zaudējumus.

Naudu skaitīt un dāvināt kādam vakarā ir kā to izmest tumsā, atstāt bez aizsardzības. Tiek uzskatīts, ka šāda attieksme aizskar naudas enerģijas plūsmu pie jums. Dodoties tumsā, tā apmaldās un vairs neatrod ceļu uz mājām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. janvārim

2. Naktīs mazgāt un žāvēt drēbes. Apģērbs pagātnē pildīja ne tikai galveno funkciju, bet arī kalpoja kā talismans pret ļaunajiem spēkiem un burvestībām. Mūsu senči uzskatīja, ka drēbes un gultasveļa, kas tiek mazgāta un žāvēta naktī, uzsūc negatīvismu, negatīvā enerģija pielīp pie tām. Turklāt ir viegli uzsūtīt lāstu lietām, kas atstātas uz ielas līdz rītam. Mēness gaisma uzlādēja arī ar negatīvu enerģiju – zem tās izžuvušās drēbes piesaistīja neveiksmes, Sli**bas un trakumu.

3. Nomainīt spuldzes. Labāk atlikt šo biznesu līdz rītam, ja nevēlaties ienest mājā nepatikšanas. Tiek uzskatīts, ka, “izskrūvējot” gaismu mājā, jūs neļaujat sargeņģeļiem aizsargāt jūsu pajumti.

4. Pārvietot un pārkārtot mēbeles un krēslus. Tādā veidā jūs neapzināti ieaicināt savā mājā ļaunos garus, aicinot viņu sēdēt pie jūsu galda vai apmesties jūsu mājā. Protams, no šādiem ciemiņiem neko labu nevar gaidīt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment