Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Vieninieks. Ja jums ir vieninieks, visticamāk, jūsu attiecības ir tālu no karmas. Vienīgā lieta, kas var jums par tām pateikt, ir jūsu neticamā līdzība vai visas polārās atšķirības. Pirmajā gadījumā iespējams, ka nevajadzētu mainīt neko. Ja jūs tik daudz atšķiraties, ka ir grūti sazināties, bet kaut kādu iemeslu dēļ jūs vienkārši nevarat pārtraukt attiecības, tas ir karmas darbība. Iepriekšējā dzīvē esat bijis kopā ilgu laiku, taču sakarā ar problēmām jūsu attiecībās var tikt ietekmēti jūsu bērni vai citi tuvi cilvēki.

Divnieks. Šis pirmās pakāpes karmu skaitlis nozīmē, ka jums, iespējams, nav karmiskas piesaistes. Vienīgā lieta, kas ir diezgan iespējams, abpusēji, ir tikpat spēcīga vēlme radīt ģimeni, kas stāv pāri mīlestībai pret otro pusīti. Izlemiet paši, tas ir atalgojums vai lāsts, bet jums ir visas iespējas dzīvot kopā visu mūžu. Vienkārši mīlestība ieņems otro vietu. Tas var būt atbalss par karmiskajām attiecībām, bet tas nav bīstami.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 19.-25.februāris: vajadzēs paļauties uz intuīciju!

Trīs. Jūs nonākat strupceļā kādā brīdī, savās attiecībās. Tas ir karmisks simbols, bet tam nav nāvējošu seku. Ir iespējama agrīna laulības šķiršana vai pārtraukums, tāpēc neiesteidzieties precēties un radīt bērnus, lai gan bērni var kļūt par noturošu faktoru. Mīlestība atgriezīsies, ja krīzes laikā dzims bērni. Izejiet no diviem – vai nu nogaidīt, vai arī dzemdēt bērnus.

Četri. Jūs abi varat kļūt par jūsu egoisma upuriem. Daži no jums var būt pārāk nacistiski. Ja tas ir jums, tad problēmas tiks atrisinātas ļoti vienkārši. Ja tas ir tavs mīļākais vai mīļākā, tad jau būs vairāk problēmu. Četri primārā tipa karmiskais skaitlis ir slikta zīme. Pat ja jūs pieņemat otrā pusē esošos trūkumus, tas nekādā ziņā nav fakts, ka ar to var dzīvot. Iespējams, ka iepriekšējā dzīvē jūs pats bija tāds pats, kas iznīcināja ģimeni.

Pieci. Pieci ir skaitlis, kas iegūts no ārkārtīgi spēcīgiem cilvēkiem, kuri ir gatavi doties un darīt visu ģimenes labā. Šādai savienībai gandrīz nemaz nav nekādu problēmu attiecībā uz karmu un likteni. Iepriekšējās dzīvēs jūs pareizi rīkojāties attiecībā uz otro pusi un savu ģimeni, tādēļ šajā virzienā jums ne par ko nav jāatmaksā ar laimi.

Seši. Galvenais karmiskais skaitlis seši ir pretrunīgas vēlmes. Ja jūs vēlaties, lai jūsu laulība vai attiecības būtu veiksmīgas, tad labāk ir novietot visus punktus virs “i” no paša sākuma. Pretējā gadījumā jūs nožēlosiet, ka jūs to darāt vēlāk. Dariet to neuzkrītošā veidā, lai jūsu mīļais cilvēks no jums nenoslēgtos. Protams, vieglākais veids ir ņemt un izšķirties, bet ne visi veic karmiskās saderības pārbaudes uzreiz, tāpēc jums vai nu ir jābūt elastīgam vai jāgaida no jūsu laulātā apgaismība.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Septiņi. Tas ir bīstams numurs, jo tas norāda, ka jūsu attiecības pastāvīgi ies pa apli. Jūs nevarat atrast izeju no šīs sarežģītās situācijas. Visas sliktās lietas nonāks jūsu dzīvē un paliks tajā. Tavi strīdi uzkrāsies, kas pakāpeniski novedīs pie attiecību iznīcināšanas. Vienīgā izeja ir sniegt otrajai pusei pēc iespējas lielāku brīvību, ja jūs jau esat precējies vai pat ir bērni. Neturiet savu mīļoto.

Astoņi. Varbūt jums ir aprēķina laulības. Ja jūsu mīļākā sieviete vai vīrietis nebija pirms laulības vai attiecībām ar jums, veiksmīgi finansiāli, un jūs bijāt, tad gandrīz 100% var teikt, ka ir karmiskas attiecības. Jūsos nav iemīlējušies, jo vēlās kaut ko materiālu. Jūs var izmantot. Esiet ļoti uzmanīgi. Citos gadījumos, kad jūsu materiālās iespējas ir aptuveni vienādas, viss var būt ļoti labi.

Deviņi. Ja pirmā pakāpes karmiskais skaitlis ir 9, tad jūsu attiecības visticamāk nebūs karmiskas. Maksimums, par kuru tiem var būt vajadzīgs liktenis, ir kādas problēmas risināšana. Bet tas ir tikai blakus efekts, nekas vairāk. Jūsu laime nav apdraudēta.

Otrās pakāpes karmiskais skaitlis var būt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 vai 8, kā arī 0, ja skaitļi no aprēķiniem no dzimšanas datuma ir vienādi. Deviņi nevar iegūt, jo maksimālais skaits no sākotnējā aprēķina līdz dzimšanas datumam ir 9, un minimums ir 1. Atcerieties, ka otrā pakāpes karmiskais skaitlis tiek iegūts, atņemot no lielāka skaitļa mazāko.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Otrās pakāpes skaitlis ir apgrieztā varbūtība, ka karmiskās attiecības var iekļūt jūsu dzīvē. Jo mazāks skaitlis, jo lielāka ir varbūtība, ka jūs maksājat pašreizējā dzīvē par saviem grēkiem un kļūdām no iepriekšējās dzīvēs. Ja jūs izrādījās, ka ir nulle, tad jūs noteikti jau satikāt savas karmiskas attiecības vai daļēji atteicāties no sava pienākuma. Katrā ziņā, bet jums ir jāuzmanās pa visu jūsu dzīvi, it īpaši, ja primārais numurs nav visvairāk uzmundrinošs.

Tomēr, ja pirmā pakāpes karmiskais numurs ir labs un sekundārais skaitlis ir nulle, tad jums nevajadzētu uztraukties.

Karmiskas attiecības nav kaut kas unikāls. Vairāk nekā puse no pasaules cilvēkiem satiekas ar to. Galvenais nav problēmas klātbūtne, bet tas, kā jūs to risināt. Varbūt jūsu problēma ir sevī. Tas var būt negatīvas programmas, lāsti, ļaunas acis, jebkas. Ja esat pārliecināts, ka dodat sev vaļu pilnīgi mīlēt, un tu jūti negatīvu vai neko, tad tu vari domāt par karmiskajām problēmām.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment