Sieviešu horoskops: 19.-25.februāris: daudzas sagaida enerģijas pieplūdums!

Planētu ietekme visspēcīgāk atspoguļojas sievietes ķermenī. Un tikai tāpēc, ka sievietes dzīvo emocijās, viņas uztver pasauli ar smalku enerģētisko līmeni ārpus cilvēku acīm. To var uzvarēt, ja zinās, kā pareizi rīkoties kosmisko ķermeņu negatīvās un pozitīvās ietekmes brīžos. Tikai viena lieta paliek nemainīga – sievišķais maigums, katras sievietes galvenā kvalitāte. Maigums palīdz uzturēt sarežģītas attiecības, sasniegt mērķus, manipulēt ar vīrieti un, protams, mīkstināt asus brīžus. Šī nedēļa bez jūtīguma nekur.

Sieviete-Auns
Saule beidzot ir pārtraukusi enerģētikas šantāžu, pagājušajā svētdienā pārcēlās uz Zivju zīmi. Tas bija ilgstošs saules enerģijas ietekmes vājināšanās periods. Protams, daudzas sievietes-auni iemācījās uzreiz aizmigt jebkurā stāvoklī – sēžot, guļot un darbā. Jūs pat aizmirsāt, kas ir aktivitāte un no kurienes cilvēki parasti patērē tik daudz enerģijas. Jums bija tikai viena problēma – kā atrast laiku, lai visu izdarītu. Par laimi, šonedēļ saule sāk iegūt spēku, un ar to arī tu.

Galvenais tagad ir daudzveidība. Salīdzinot ar pagājušo nedēļu, būs daudz vairāk spēka, bet tas ir apslēpts maldinājums. Astrologi iesaka glābt sieviešu enerģiju. Nekavējoties netērējiet to, pagaidiet, kamēr jūsu pacietības kauss tiek uzpildīts. Ja jūs nevēlaties, lai viss pārvēršas par vienu un to pašu – spēka trūkumu, – uzlādējiet sevi. Cilvēki būs pārāk prasīgi. Viņiem pat nav aizdomas, ka jūs varat nogurt. Viegli atteikties no lūgumiem: labāk, lai uzskata par savtīgu egoisti, nekā kļūt par zombiju.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Sieviete-Vērsis

Vēršu pārstāvjiem Zvaigžņu zīmes saka: tagad vai nekad. “Darīt to vēlāk” jūsu valodā nozīmē “nekad”. Ir pienācis laiks to apturēt. Šonedēļ Mēness pats apmeklēs jūsu zīmi. Tātad, ko tad, ja tas notiek tikai nedēļas vidū? Galvenais ir tas, ka šādas mijiedarbības spēki palielināsies vairākas reizes.

Veiksme var būt ilgi prombūtnē, maz apmeklēt vai pat pasludināt streiku. Tas ir bezjēdzīgi gaidīt, tādēļ, ja jūs neizmantojat iespēju darīt visu, par ko sapņojat, kad jūs domājat, tad nākamajā nedēļā jūs atkal kodīsiet pirkstos. Parasti šī ir lielākā daļa cilvēku problēma, bet jums ir iespēja izkļūt no šī apburtā loka. 21. un 22. februāris ir ideāli piemēroti šim.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment