Kas ir čenelings, kā tas ir noderīgi un kā to apgūt

Čenelings ir jauna metode, kā tuvināties cilvēkam un izveidot spēcīgu saikni ar viņu. Varat to izmantot darbā, mīlestībā un arī draudzībā. Tas palīdzēs tuvināties tiem, kas tev patīk, kā arī iemācīsies dziļāk izprast citus cilvēkus.

Kas ir čenelings un kāpēc tas ir nepieciešams

Čenelings ir īpaša saziņas kanāla izveide starp diviem cilvēkiem. To jau izmanto daudzi cilvēki visā pasaulē, tostarp visveiksmīgākie. Šis paņēmiens ir nepieciešams, lai ar jebkuru cilvēku izveidotu visuzticamākās attiecības. Vienkārši sakot, čenelings palīdz noskaņoties vienam un tam pašam viļņa garumam.

Šis paņēmiens ir labs, jo palīdz ātri noskaņoties ar sarunu biedru. Tehnikas nosaukums cēlies no angļu valodas. Tas nāk no vārda kanāls — tas ir, kanāls. Ar to var sasniegt stāvokli, kurā sajūti otru cilvēku un ļoti skaidri saproti viņa emocijas, pārdzīvojumus, sajūtas. Salīdzinājumam varam teikt, ka kaut kas līdzīgs ir vērojams starp māti un viņas bērnu.

Sākotnēji čenelingam nebija nekāda sakara ar ezotēriku, taču eksperti šajā jomā atrada veidu, kā uzlabot konverģences un čenelinga tehniku.

Kā iemācīties čenelingu

Šī ir droša metode, kuras pamatā ir intuīcija. Precīzāk, uz dziļāku intuitīvu sākumu nekā mums ierastā sestā sajūta. Lai apgūtu čenelingu, jāiemācās nolasīt cilvēka enerģiju ar visām maņām: acīm, ausīm, pieskārieniem un pat degunu. Intuīcija ir tā spēja, kas rodas, kad visas šīs četras maņas ir ļoti labi attīstītas. Cilvēks sāk sajust sarunu biedru uzreiz pa četriem kanāliem.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Acīm ir jānovēro cilvēka uzvedība, viņa neverbālie ieradumi. Tas ir ļoti svarīgi, jo ārēji bieži var noteikt, ka mēs kādam nepatīkam – ja cilvēks kaut kur skrien, mēģina iet mums pa priekšu vai neskatās uz mums.

Ausis palīdzēs izprast balss intonāciju, jo svarīgi ir nevis tas, ko cilvēks saka, bet gan kā viņš to dara. Vairāk komunicējiet un zīmējiet analoģijas, ievērojiet cilvēka uzvedības īpatnības.

Smaržas satur tīri enerģijas komponentu. Šis priekšmets ir labi piemērots tiem, kuri jau ļoti labi pazīst otru personu. Ķermeņa smarža nes daudz noderīgas, kaut arī dažreiz šifrētas informācijas.

Pieskāriens  ir vissvarīgākais. Pieskaroties cilvēkam, mēs vienmēr ar viņu apvienojam enerģijas. Tāpēc eksperti šim priekšmetam pievērš lielāku uzmanību. Varat pieskarties otrai personai vai kādam tuviniekam, lai redzētu viņa reakciju uz to, kā arī novērtēt savējo.

Pēc tam, kad esat iemācījušies labāk sajust cilvēku ar pieskārienu, saost viņu, dzirdēt un labāk novērot viņu ar acīm, jums jāiemācās uzticēties. Jums var būt ļoti spēcīga intuīcija, taču no tās nav nekāda labuma, ja jūs tai neuzticaties.

Pēdējais un vissvarīgākais punkts ir iemācīties saprast sava ķermeņa signālus. Piemēram, kāds jūtas vēss blakus citai personai krūšu rajonā, bet kāds jūtas karsts. Kādam blakus negatīvam cilvēkam sāpēs vēders, bet citam reibst galva. Mēģiniet novērot šādus signālus un pierakstiet šīs vai citas sajūtas saistību ar realitāti. Mācoties ieklausīties sevī, varēsi labāk sajust sarunu biedra enerģiju – saprast, vai viņš ir dusmīgs vai labsirdīgs, nervozs vai mierīgs utt.

Ir arī daudzi speciālie kursi, kuru laika gaitā kļūst arvien vairāk. Šajā jomā ir jauni eksperti, kuri var dalīties ar savu bagātīgo pieredzi.

Čenelings ir labs veids, kā stiprināt saikni starp mīļotājiem. Iepriekš aprakstītie padomi palīdzēs jums precīzi saprast, kā iemācīties labāk sajust savu dvēseles radinieku. Eksperti novēl veiksmi šajā virzienā.

Leave a Comment